(2023-24 火箭升空?_?) 金州勇士球迷討論區(270)Golden State Warriors

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
你計漏左輸波post game interview 比credit 對面隊 話對面表現好
其實廢鳩想點
今場都打得幾鳩吓, 係對面更加廢
前十已經好好啦, 睇完Summer League以為佢要去G League浸返一兩年先上到場
一場少過20個罰球班猢已經叫黑哨
以佢地標準起碼要30個先叫正常
其實頂個技能包全面過古仔 中距三分pull up
係唔會食餅
如果佢keep到個狀態就好
仲要屌返你勇士moving screen 先係黑哨
除左無恥都唔知可以講咩
黑哨黑到無罰球射
墊底
佢未入NBA已經有呢啲技能, 係咁多年技術都冇點進步過
有名你叫見頂
好彩無落去G league
見頂係Swingman二三號位搖擺人,古係三、四號位(仲要偏4多依家),係有粉少唔同既
咁先顯得佢屈機既地方係邊,用入NBA已經有既技能就已經可以打到咁多年NBA主力,仲要場均18分
都有啲關勇士體系事既 前兩年仲係進攻第三選擇
之後陪屋企人 狀態差 今年變埋後過古仔

而家勇士好需要佢啲持球鏟籃同急停射波 先可以打開個局面
猢無恥
變無敵
上場俾溜馬屌完,今場即刻唔敢咁放肆然後就係輸少咗嗰廿分罰球
如果狼有kat 會唔會playoff 贏到塊
得佢地有咁多資源頂到肥仔
:打內線
:唔防守
講得出呢啲嘢嘅我都唔知有冇80智商
對上四場 場均30罰球

聯盟容許多啲body contact (猢人對隊除外)
可惜嘅係今季600+罰球淨值嘅難度高咗仲諗住睇表演
佢就係過到黎勇地位降左先打得好左高效左
其實佢呢種打法可以打到四十歲
但佢又唔會學derozan玩中距撚人
雀幫唔幫到手
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞