IT討論區(222)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
只係check着唔着到就唔難嘅
只係搵到有問題都冇用,佢地根本唔識改返啱

個能力水平係照抄都抄錯,最後咪又係我執
幾條友得一個用得,但用得嗰件又傷咗返唔到

一樣一樣黎
問題係佢地連有冇問題都唔識分, 至少逼佢地交D野build到先, 識唔識改已經係之後既問題
話說你老細冇辦法/冇打算幫你?
DLLM好似跳左燈制
我想要條囡
特定一個定任何合條件?
正常30歲左右都OK
無個function都照call
是咪chatgpt問完就copy & paste直接交貨
洗頭 剪整齊佢 剃鬚 潔面
眼鏡時刻唔好污糟
着smart causal 燙衫 鞋頭唔駛反光但唔好花
手錶一係apple watch 一係唔好戴 Apple Watch既話多打理自己健康
電話唔好花唔好爛

舉止知自己做緊咩 知自己想去邊間餐廳食野
唔知自己做緊咩個時 諗啲專業啲既問題 例如 non adaptive group test既t-bar(2,1000) case或者返工個system architecture點搞(留意係專業啲既問題 即係campus network就唔太專業 金融點gen個excel比客會專業啲)

關心點到即止 即係送人到地鐵站咪撚上埋車 除非有signal

點識新女就唔提了 你興趣班又好 上連登又好 咩咩柒柒自己諗
發現返工做最惡最唔怕炒嗰個先係最自在
https://lih.kg/3660124
睇完先留意到ID。。
牙水講完先留意到ID。。。
signal係咩
你目送佢個時會擰轉頭望返你
搭車訓個時明明可以挨去窗邊但挨去你個邊
之類囉
Computer engineering for big babies
但嗰啲係public package問chatGPT 都唔會錯呢啲啦又懶又蠢真係好大鑊
okx?
公司好似好嚴峻咁
係 班友都痴能柒線既
Position 無data
唔怪之我個Account
一夜暴富
建議早啲訓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞