[是咁的] 丫屌,我細個響朵條村搬鬼咗 (2)

103 回覆
5 Like 1 Dislike
三個女警糾纏咗大半個鐘先有增援

又玩d乜?
重點唔係佢玩乜, 係佢阻撚住我玩DD2

終於爆機, 隻game係有些小瑕疵但完全可以接受, 而家疊埋心水等DLC

btw, 今個禮拜有文出
有冇人有睇MIDV-726?好似好撚恐怖咁
呢期黑到爆炸, 要拖多幾日先出
電動牙刷壞撚咗、pixel watch壞撚咗、酒店printer壞撚咗、2部冷氣機壞撚、咗仲要安排防火安全年度報告
慢慢黎
牙刷因為仲有一堆刷頭未用完嘅關係, 求其喺amazon買咗個soniccare平model, 應該今日收到.

pixel watch 琴晚已經屌完google聽日會嚟收嘢, 今次唔玩advance exchange, 用唔使錢嗰隻, 費事好似上次咁畀佢練扣我兩次錢.

酒店printer老細話捱住先, 用撚曬啲ink先再買個新嘅, 屌佢老母

冷氣機上個月先嚟換咗四部, 而家又壞兩部, 頂你個肺好心一次個壞, 架lift車嘢好撚貴.

AEAMR 又過撚咗期, 一陣council 發神經嚟check就仆得街
慢慢地開始enjoy睇C叔講而家酒店既痴線野大於睇故了
呢排淡季靜到仆街, 通常冬天班白卡會冬眠, 春回大地先出返嚟

sdy個單另計, 不過幾年前都幾個白卡攞刀兇過, 結果畀我屌到佢返入房
屌佢老母, 戇鳩鳩由一點鐘坐到五點鐘都冇人嚟收嘢, 打電話畀收嘢嗰間公司先知原來佢哋安排錯咗啲人手, 臨時臨急啲司機又唔肯接我個pick up order, 又要再約過聽日.

好心google搵過第二間, 幾次都出事
因為ACL 先會換比你 慳皮啲都合情合理
最戇鳩係嗰上次取消咗佢個司機就舖頭, 今次book好曬個司機就唔肯嚟, 佢嗰邊晨早知道但可以唔撚care又唔搵過第二個、全部人企撚曬喺度唔知做乜撚嘢, 我唔打電話去屌老母都唔出聲
黐孖筋, 剛剛打去問收嘢公司又畀人reject咗,要重新book過
千等萬等終於嚟咗個阿差嚟收嘢

結果一味指住個package喺度話sticker?sticker?

問佢乜撚嘢stick佢又講唔出, 淨係喺度鳩叫big sticker! big sticker !There is no big sticker!

同佢講唔使sticker, 叫佢自己睇document, 佢又唔肯睇, 然後話出去打個電話就開車走撚咗佬
嗰頭講完嗰頭就有白卡

個肥婆喺二樓自己氹氹轉, 每隔幾秒就哦~哦~哦~咁鳩叫
屌啲阿差真係好撚on9, 啲口音又難聽
剛剛打咗去book第四次pick up, 一講名佢哋已經知我係邊個

本來諗住真係搞唔掂, 就聽日揸一粒鐘車過去掉低喺佢哋office, 但而家玩到咁出名,我都唔敢過去, 費事到時畀人指撚住嚟笑:原來你就係嗰條傻仔
樓主 我到左mel了
剛剛落機?
終於成為嗰間收嘢公司史上第一個連續五次被拒嘅男人

收嘢時間又改成聽日, 唔知最後會玩成點呢?
佢會比個機會你有第六次
如果佢真係confirm唔嚟, 其實我唔介意揸一個鐘車過去交低畀佢, even會畀班人指撚住嚟笑

但佢嗰邊又係咁話唔冇理由要我親自去, 呢個係佢哋嘅責任balbalbal
rejected 6次郎成就解鎖
揸車過去屌柒佢吧啦...係就係柒啲...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞