喺螺旋丸面前,千鳥/雷切算唔算係垃圾招?

351 回覆
61 Like 4 Dislike
五行中 水係最少技加最廢

得鬼膠用得勁

當二代火影冇到

二代水盾根本係雞肋
有身加穢土使鬼用水
招大仲要係互乘起爆符
照我睇只係得鬼膠挽水挽得真係勁

[世界大戰]互乘起爆符勁啲定手裡劍影分身勁啲

無其他術輔助 手裡劍影分身勁d

得鬼膠用得勁

當二代火影冇到

二代水盾根本係雞肋
有身加穢土使鬼用水
招大仲要係互乘起爆符

[世界大戰]互乘起爆符勁啲定手裡劍影分身勁啲

無其他術輔助 手裡劍影分身勁d

我諗天天啲忍術都勁過手裏劍影分身
其實嗚人學忍術天份真係咁差咩
明明嗚人極快學到螺旋丸 仙人模式仲完整過自來也

佢學仙人mode都係識開分身掛機啫
如果其他人有佢咁多卓羅一樣得

關咩事,講緊佢仙人模式幾乎完全無青蛙化先叫完整。
自來也個鼻有蛙化到。所以唔完整。
自來也咪一樣要分身掛機(肩上二隻青蛙)。
不過當年嗚人因為有九尾所以無法同二隻青蛙同步姐。
其實嗚人學忍術天份真係咁差咩
明明嗚人極快學到螺旋丸 仙人模式仲完整過自來也

佢學仙人mode都係識開分身掛機啫
如果其他人有佢咁多卓羅一樣得

關咩事,講緊佢仙人模式幾乎完全無青蛙化先叫完整。
自來也個鼻有蛙化到。所以唔完整。
自來也咪一樣要分身掛機(肩上二隻青蛙)。
不過當年嗚人因為有九尾所以無法同二隻青蛙同步姐。

忍術=/=仙術
其實好中意大蛇丸呢個角色
互乘起爆符好似仲勁過小南嗰招
一張無限炸無限疊加 同 勁多張瘋狂炸一段時間

得鬼膠用得勁

當二代火影冇到

二代水盾根本係雞肋
有身加穢土使鬼用水
招大仲要係互乘起爆符

挽你老母咩

得鬼膠用得勁

當二代火影冇到

二代水盾根本係雞肋
有身加穢土使鬼用水
招大仲要係互乘起爆符

挽你老母咩

Show Blocked User - 雞肉多利亞
千鳥個名型D

得鬼膠用得勁

當二代火影冇到

二代水盾根本係雞肋
有身加穢土使鬼用水
招大仲要係互乘起爆符

挽你老母咩

咩料?

得鬼膠用得勁

當二代火影冇到

二代水盾根本係雞肋
有身加穢土使鬼用水
招大仲要係互乘起爆符

挽你老母咩

咩料?

屌你老母文盲小學雞

個玩字有幾難打呀?
如果比達出龜波氣功
你會唔會屌出聲

定位唔同

互乘起爆符係定點連環無限爆 破壞力極集中 而且係自殺式攻擊

小南六千億張起爆符 根本係玩符海玩大範圍 諗住十分鐘內帶土去邊都爆得死佢 (失重+D符全方位痴上身神威唔夠快飛去時空間)

反而想知整停互乘起爆符係咩原理
其實千鳥雷切係有咩分別?

雷切係本名 即係有電既手刀

千鳥係卡卡西 用雷切殺死一千隻雀仔練成 勁好多

主要係覺得個個放地圖炮嘅時代 仲用起爆符炸人好小家

得鬼膠用得勁

當二代火影冇到

二代水盾根本係雞肋
有身加穢土使鬼用水
招大仲要係互乘起爆符

挽你老母咩

咩料?

屌你老母文盲小學雞

個玩字有幾難打呀?

大家都係中文字
不用分得那麼細
千鳥打外傷,螺旋丸打內傷
利申鳩up

螺旋丸都係外傷
全身皮膚細胞完整分解晒

詳情睇返角都驗屍綱手點講

個個係風屬螺旋手裡劍
火影世界第一

定位唔同

小南六千億張起爆符 根本係玩符海玩大範圍 諗住十分鐘內帶土去邊都爆得死佢 (失重+D符全方位痴上身神威唔夠快飛去時空間)

即係通靈起爆符囉

得鬼膠用得勁

當二代火影冇到

二代水盾根本係雞肋
有身加穢土使鬼用水
招大仲要係互乘起爆符

挽你老母

定位唔同

即係通靈起爆符囉

啲起爆符上面個術式特別啲
一張起爆符爆完會自己通靈起爆符 嗰啲起爆符爆完又再通靈 無限咁loop

話說手裏劍影分身有A級
水龍彈瀑布術哩啲都係得B
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞