7人車移民英國⋯⋯船運用邊間好?

182 回覆
13 Like 188 Dislike
未拎bc, 去旅行nationality填咩?
d貨van架架牛乸咁大咁又係咁左穿右插
有咩英國買車網推介?
本身七人車, 想換架細hybrid 車仔送過去, 但似乎太趕
我睇開autotrader 咋
新車可以上carwow睇下邊間車行做優惠
嗰啲BBA 不嬲都又橫又闊咪又係咁行

佢哋送貨貨van 用spinter 仲大部過hiace
除非一家7口只有一個人識揸車又無其他人肯學。
初初係英國揸時遇到呢啲柱,嚇到 9縮掉頭走,番屋企check 清楚架車闊度下次先敢過。。。
佢地唔鍾意係有理由,並唔單係個人喜好問題。

平時泊街,SUV 有時都太長,重講話7人車。
英國都有地獄停車場勁窄。
想運架JPN Taxi過去當私家車用,LPG hybrid慳好多
我間唔中行啲窄路,一邊泊滿車,剩番嘅位我要部份時間騎上行人路先安心。。。非倫敦
特區護照填Chinese,
BNO填British.
1. 我唔會覺得自己技術好過佢地。
2. 貨車車身高,個鏡同死車唔同高度。
出唔到牌又無氣入
不如出部人力車啦
仲慳
乜而家英國冇咗LPG station?
當你有氣入都出唔到燕梳啦
有錢咪香港買部囉
三十幾萬買yaris hybird 好過
人地就係唔想大車行,你揸住架大車覺得佢on9咪即係work
LEXUS LM
UK: £89,995
HK: $1,749,860
地理題
中國係咪可以渣車去到歐洲
Eqb facelift個鬼面罩好型
我都想將架2nd car換做eqb
可惜老婆手車屎 話揸唔掂…頂
歐洲都有幾多7 人車賣,點解要運過去, 有感情?

英國有幾部新車25k 左右有交易, 自己上google search 7 seat car, 大把你睇
好少?? 新車都起10 幾款俾你睇
bno 要填 british

10 幾年前去新加坡, 入境果時就係話用bno 唔寫得 Chinese. 要寫過張。
條隧道1908年,耐過晒香港既所有行緊既隧道......
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞