7人車移民英國⋯⋯船運用邊間好?

182 回覆
13 Like 188 Dislike
呢條隧道起好個陣清朝仲未死
邊間都好,帶7人車應該去到外國好有用
入鄉就隨俗啦,移左民就已經係英國人啦,英國人就唔該用返英國人做法
我極度懷擬起個陣, 係俾馬車行...而唔係車...所以先可以咁撚窄.
而家應該唔得. , 胡塞武裝紅海搞事. 改行好望角.
起碼要再加多15-20K
咁窄咪好易撞?
英國室內停車場車位得2.4米闊,而香港有2.5米闊

仲要成日有柱,7人車好難泊到自己諗下
英國人一家5口咪又係揸7seater
唔止咁, 係london 好多路, 你入左去如果見對頭車, 你係要預先搵位洗埋一邊, 讓對頭車過. 香港除左d 郊區嘅某d單程細路之外, 係唔會有呢 d 咁嘅路, 呢度就周街都係呢d 路. 係uk 考牌個陣都會考呢d , 一條單行人路闊嘅路, 不過係會有對頭車嘅, 你要識幾時讓, 幾時行, 係會考. 而係個d 路, 99% 係2邊都拍滿車. 即係話你要早好多就要諗定如果對頭有車黎葉, 你要塞落邊個位讓.

7人車係咪可以係uk 楂? 由期係london? 得, 無話唔得嘅. 你有技術有耐性有錢有時間, 無話唔得. 問題只係, 你有無需要攪咁多野咁解, 車係呢度只係你對腳, 代步用嘅.
去到stepwgn都係同jazz一樣闊 日本仔幫你諗好哂啦
原來係咁
運Prius 4 去英國有冇得諗?

保險貴唔貴

邊個會用好多次
唔通有人旅行帶埋部車
三兩個月就用一轉
你咁講英國咪唔應該賣七人車?
去到法國佬嗰邊是但點指兵兵揀架船過對面
Dacia Jogger 七人車,夠平
用軍用直升機吊過佢咪得
師兄咁多錢嘅話,建議搵最貴嗰間
英國大把車買, 運架stepwgn 過去, 貪保費貴咩?有問題又難搵parts
英國間屋兩個車位, 未過去已經諗定,一架棍仔miata 自用, 一架cheap 野自動波比老婆
日本7人趟門車上落方便有扶手
福士同ford連趟門都做唔到。。。。
Model Y 都濶過佛啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞