|Switch機主討論(180)|

200 回覆
6 Like 1 Dislike
本身PS2就係靠PS3青黃不接再加超長壽命先上到世界第一,正常賣根本無咩機會撼動到
好似好正,有中文👍🏼
玩完skyward sword 再玩路易吉洋樓3
好大反差 啲解迷好bb
今日唔知有咩game公佈
最近想係eshop買game
但入咗幾張信用卡都入唔到
switch/手機/電腦,visa/master都試勻曬
係咁彈無法使用
想問下點解決

capcom arcade, double dragon
Kirby, MARVEL ULTIMATE ALLIANCE 3
好多
https://www.nintendo.com/us/search/?slug=hardcore-mecha-switch#p=1&cat=gme&sort=df&f=genres&genres=Action
前定後bb
梗係後
雖然都知定位唔同
香港eshop g gen genesis 同cross ray 合集198
抵唔抵, 我見steam冇genesis

Switch 玩g gen lag唔lag
買左switch冇耐想問下
日本ehsop買9980YEN 2張任天堂遊戲換購券
係咪要join番日本既switch online會員先得?

本身未有日本/香港的會員,
online連機上有冇咩分別
會員無分區, 連機都無分別
account 入面無餘額就可以去 https://accounts.nintendo.com/ 轉區
春 待
新機
唔知會唔會太遲
係咪港eshop?
我試過要去eshop website 度直接買
等佢sd code 再dl 好on9
喺 eShop website 直接買點解要 code?
你意思係喺香港 eShop website 買點數卡,然後用點數買 game ?
sor 係store, 唔係eshop
https://store.nintendo.com.hk/
你試下入去直接買
原來唔同㗎
喺 eshop 用唔到嘅信用卡,喺依度會買到 game ?
yes, at least 我係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞