|Switch機主討論(180)|

427 回覆
6 Like 3 Dislike
芒亨點會唔係玩PC版
同意

第一時間裝Nier 2B /XB2光焰Mod
我都覺,電視玩又得,拎上床訓前玩兩鋪又得
部機兩邊joy con ,就係方便大家同人玩
每次老任新機手制都改變遊戲界

以前Wii 雙節棍,看似好怪,玩第一身槍game,不知幾爽
仲有玩足球game,好易控制到隊友走位,傳統手制做唔到呢類操作
Switch 個制包晒Wii時代革新同傳統制
總係覺得Ns2係加左VR既switch
不過老任應該仲有其他殺手鐧
之前流出嗰個 dual mon design 係咪唔關 Switch 2 事?
多數假
玩埋3d
春 待
sweet 2
Oh fuck係今日開始訂
上個禮拜先玩完隻game,故事OK但係玩法唔太鐘意
行dungeon其實等於學級裁判
但個present手法太累贅 拖到好長
但overall都正評
故事好
跑迷宮體驗扣分
睇嚟新機其中一個賣點係磁石
冇4k+120fps+光追
等執
講緊新rumor姐,DLSS同光追依D舊rumor就唔講啦
https://youtu.be/20CuogESoPg
Imagineer Co., Ltd.宣佈將在除日本以外的亞洲地區,發佈新款Nintendo Switch遊戲《(Fitness Boxing feat. HATSUNE MIKU》,發佈日期定於2024年7月12日。
老任又想睇盲人對眼
任記真係帶動到行業,值得同行尊重
switch 嘅出現,直頭有份推進其他廠出手提機哩個因素
Steam deck又好、其他電腦廠都好
受眾唔同都好,但起碼switch令佢哋睇到個市場需求
冇switch 出現,未必會出得咁快、咁多部電腦型掌機
12GB Ram真係夠?
Console Hybrid嘅話,7500MT/s 12GB應該夠嘅,叫高過XSS
到時好似隔離台咁寫落個盒咪得,又唔駛實現嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞