|Switch機主討論(180)|

483 回覆
6 Like 3 Dislike
唔係迷信3A
係Mh 依類要部機有能力先出到

就算依家既ps5 Xbox 到時都會lag
而家啲手提機機能去唔去到 PS4 水平?
如果 SW2 真係去到,加上又要幫對新 Joy-Con 差埋電,噉差一次電可以玩到幾耐呢?第一批 SW2 會唔會有電量倒水問題呢?
手提mode+價錢
唔好期望行到wilds會實際d
做到接近ps4水平已經算好勁,我估實際效能會差過ps4少少
見樓上話想玩倒麻
希望capcom 開多條line 好過啦
再唔係做remark 落新機度就正
3ds:
係囉
當年大家以為係響psv出新mh時反而去左3ds
玩的內容仲多左好多
如果capcom唔係打算跨機種連機(而家都未做到)
咁針對sw2出個效能低少少但行得順的版本
應該都唔係問題
差在做唔做
wilds冇ps4版
諗下上代3A port落switch普遍咩下場
點諗都唔樂觀
可以等定rise 2 ,wild同世界一樣冇老任份
睇MH條新預告就知,係就住switch2 嚟出
幾時都係雙收架啦
唔知實體Forever Blue幾時跌到99蚊呢
之前衛X員工 $99
老臘入玩晒係常識
MHR本身咪另一條line,但係老任冇買完全獨佔個plan就變咗全平台,跟住其他主機撚就嘈老任拉低哂隻game
咁癲
oh no
所以只係switch pro?!
Nintendo World Championships ファミコン世界大会 7月18發售
https://youtu.be/6yOwszoUdS4?si=GC533lBO4n8ANN_8
其實係乜
鬥快嘅舊game合集?
Wario小遊戲NES版?
唔好咩?
加強性能嘅Switch
有得手提+主機真心好方便
我希望係wii u 變成 switch嘅嗰種變化
重好添
兼容番switch啲game
其實Switch已經算係遊戲機的完成型
可以dock做家機
又可以拎出去打
要再強化應該要等VR同3d實用化
Open world Sonic都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞