|Switch機主討論(180)|

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
你會做啲咩呀
Mario Kart 8
蠟筆小新煤炭鎮的小白(有廣東話配音)
Fire Emblem 風花雪月
work hard play hard
大叻呢
對唔住搭單問
垃圾新(伸)手黨 自隊定一打
想用#1個offer買日任9990yen 兩隻game個ticket
如果開咗日account有冇咩限制
影唔影響上網連機
將來買實體版game使唔使開返HK account
等罪與罰新作
冇限制冇影響
可能有啲game日區冇中文
換game之前留意吓包咩語言
實體版game直接插落去玩就得 唔使理咩區
btw account可以任轉區
direct 幾時??
好重 Zelda feel
Switch 想打FPS 會唔會唔好玩?
有冇人用gun controller 玩有冇feel?
今年switch已死左幾多次
疊埋心水等下一代
屌Sony老母
出廿隻地平線都唔出Bloodborne
岩岩入坑 有啲野想請教下好耐冇買過遊戲機玩 對上已經係細個既NDS今次入坑主要係想玩啲體感game 同屋企人輕鬆玩咁,暫時心水既game 有ring fit, just dance, fitness boxing 同ARMS

想請教下:
1. switch online 會員如果唔課金係咪就淨係用黎去e shop game 冇咩特別作用, 如果唔係玩啲連機game就冇必要課
2. 係咪可以一個account 連不同國家既ehsop, 邊度平就係邊度買。如果係咁隻game會唔會冇中文 有冇邊啲國家推介
3. 邊度買多對joy con同joy con充電器好

感謝
1.係
1. Nso 有d 內建模擬器 join左可以喺switch玩下某d gba game ; join貴d個plan 又可以喺期限內玩到幾隻game既dlc

2. eshop 隻game入面可以睇到果個國家既版本有咩語言

3. 之前見過有個Mario party 同綑包 game連一對joy con 500鬆d
Thanks
3. 介唔介意講埋邊度睇到,唔該哂
Google mario joycon 應該會搵到,以前見過51x 52x,依家見price.com 有d 499,不過佢好似都有分行同水貨,我冇買過 如果想買行要睇真d
大叻呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞