|Switch機主討論(180)|

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
重製
https://youtu.be/POkk0RRbQ1Y?si=51BnrM37CK_A9UKy

Project Magia 正式名 farmagia
即係妖尾版符文
不過都係得op睇吓

成條showcase都好空虛
啲main title發售日冇,game play 畫面又冇
每隻game都擺度明等緊老任新機公佈咗
買主機去邊間好

1.深水埗 官方
2. 深水埗其他鋪
3. 信和
跟住2
1狗不也屌
唔好落深水埗
實搭豬頭骨sell 你貴一貴配件如sd 卡
https://twitter.com/famitsu/status/1796370858262585844?s=46&t=zi2_9OgEB3uACUFriMmirQ

PS 日版會延期, 要cut 巨乳化道具同最重要嘅結婚ending, 隻game最精華所在就係養大個女然後自己食用都俾佢cut撚埋
DXM2得段concept畫面
屌你啦
隨時連盜賊event都cut埋
其實咁做再出已經冇意思,好似亞洲咁取消發行好過,俾著我訂左都即退,日本官網都叫人可以自行向舖查詢退訂,twitter 日本人都講明唔會買
想問下呢到有冇人用shadowcast?
我上年下半年先入坑做機主,個陣買埋shadowcast想方便係電腦度玩,個陣用都冇問題
之後因為忙搞到收埋咗部機大半年
呢排見比較得閒所以又玩返,但用shadowcast個陣發現冇聲出
點解決?

我估6月中先有
可能啲port位接觸不良,清潔下再試
同埋update下software
參考馬娘 6月仲係春
信和剩機咩價錢
點解仲未有新F-Zero Switch 版
(唔係隻ON 99版!)
諗返起個trailer 勁正

而且老任好野!
講得出,做得到
F-zero收咗皮好多年,仲有隻99已經好難得
普通版 Oled $1750 - $1799
Lite 好似11xx

去左地庫買
但係先前好似有老任高層講過會搵返以前啲title 睇下有冇重制嘅機會
你話以前Wii 就機能不足
而家switch 機能唔差
雖然做唔到GT, Forza 呢啲擬真類賽車
但照計F-Zero 係有得諗
先前AX GX 反應唔差
而Captain Falcon 人氣亦高
應該要過左 splatoon 大型跑先會有
主要係已經有馬車呢個大IP就唔太需要重覆主題類型嘅IP
反而想老任將Wii時代啲一發RPG IP復活一下多啲,雖然唔知啲廠收咗皮未
之前買過mario rpg嫌太短
諗緊買唔買呢隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞