我是悠二,你問我答,電腦砌機討論,求助解答 ( 69 ) - RAM SSD一直升價

895 回覆
11 Like 11 Dislike
大陸牌子都無繁體官網直接copy落黎不能要求太多
chrome 右鍵 翻譯繁體
tg pm 我個人 我解封你
終於等到4080s list
3年
其實d 線本身唔應該屈

另外 應該唔用得的
唔使 乜都會幫你搞哂
你預一日
強逼症,要轉塊b650 白色, wll white
老闆幫手睇睇琴日落單4080super 優惠加左特快係咪都係要等聽日先送到
落單個陣唔知14:00 截單
自取最快
都唔知砌好未
想問下asus b760-g 果粒cmos battery 收埋咗喺邊?同埋係要點樣更換?

雖然要換都係好幾年之後嘅事…
你可以自行賣二手

我地既話 純粹可以幫你收走部機
我睇下先
如果間唔中要用PR 剪片,而家個4080s list夠唔夠做
1 x [年度獨家最抵優惠]AMD Ryzen™ 5 7600 AM5 + MSI B650M GAMING WIFI AM5 DDR5 Micro-ATX + KLEVV Bolt V Series 32GB (2 x 16GB) DDR5 6000MHz C30
價錢:$2,599

1 x [4月優惠]Kingston KC3000 Series 2TB M.2 PCIe NVMe 4.0 x4
價錢:$1,099

1 x Gigabyte GeForce RTX™ 4070 SUPER WINDFORCE OC 12GB GDDR6X
價錢:$4,899

1 x MSI MAG A750BN 750W 80 Plus Bronze PCI-E 5.0
價錢:$399

1 x [獨家4月優惠]ADATA STARKER AIR C ARGB ATX - Black (單買不設送貨)
價錢:$299

1 x [4月優惠]DeepCool AG400 ARGB CPU Air Cooler
價錢:$149

1 x $80 砌機服務,首30天免費上門收機檢查,五年免費自攜保養。
價錢:$80

總計: $9,524
https://www.faroll.com/customize#NTA3Miw3MTI0LDc0NzIsNzY5NSw3OTM4LDc5NTU

想問下 10k budget 呢條list有冇問題?
出左了

不過如果唔係砌機
之後會有另外一個優惠
幾時有?
想請教下
Budget大約20-25k
想砌部機可以打到4k 開到ultra既game
請問有咩推介?
顯示卡想用asus 出既多
人地萬5砌到4080s 笑死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞