叫雞是否不理性行為?

173 回覆
187 Like 140 Dislike
咁呢個純粹係你問題
如果齋講性唔計愛既話 叫雞既經濟效益絕對大過溝女
因溝女又要洗錢約會請食飯之餘 仲要用時間 心機去溝佢仲要唔知有冇得屌 就算有的話好大機會仲要比哂酒店錢 而叫雞價錢已經包埋酒店/房
同時間萬一大家感情決裂分手的話 之前所付出既時間 心機 金錢都會化為烏有 仲會好有可能對彼此既心靈造成傷害 影響平時既生活同工作

而叫雞係可以避免以上既損失 同時只需用少量金錢就可以享受到情侶間最親密既時刻

利申無叫過雞
呢個咪就係=比人拒絕lor,我咪認左我廢我心靈脆弱受唔到打擊lor,番工已經好攰,收工唔想再做咁多無謂既嘗試

同埋呢,我唔搵工真係會餓死,唔溝女唔洗死架喎
即係你唔識啦,唔識既野就建議你收聲,唔好咁多嗲
咪講咗你唔好後悔咪得囉,唔係做唔到所以唔會後悔,係你怕炸
即你想講上面條友唔識扮識
條友弱智 我表弟黎 唔洗費心神
你以為姐
你連基本邏輯都無架?無能力做到果樣野又點後悔啊?
定係你唔識中文唔知後悔點解?當初有能力做到而無做到,咁先有資格後悔。

正如我無得後悔03沙士果陣無買到樓,因為果陣我仲讀緊小學,根本唔輪到我後悔,明未啊,溝女大王
點會無能力,你大數法則下不斷撩女實溝到件,除非你個人溝通技巧好有問題,咁就唔止樣同錢問題
得罪講句 溝唔到女係一件事 但「客觀條件唔好 所以溝女都要駛錢」呢個理論就錯到不得了 駛錢果啲 條女唔係叫受溝 叫買賣
都話心靈脆弱承受唔到打擊同比人拒絕,我既抗壓能力低得唔得啊,試多兩條女比人拒絕多幾次我就頂唔順,無勇氣再去溝,都唔好話溝,比人拒絕完我直頭一大段時間唔想見人,唔想同女人講野,我淨係想摺埋,咁係唔係能力既一部分啊
唔係人人都承受到不斷失敗既痛苦架喎,我就係廢,面對唔到失敗,咁點?
即係你驚,唔係無能力做到,兩回事黎,咁你見工又唔怕被拒絕?喺香港你拎綜援唔會死架喎
港仔幫到你
算啦,佢地自己無勇氣,又自尊心重唔敢面對失敗咪諸多藉口
好似荷蘭咁?但係最驚逼良為娼呢啲嘢呀嘛。連日本都唔俾拍AV啦。
咁講結婚生仔都好唔理性
拖都拍過幾次啦,無女仔鍾意
分分鍾屌港女仲高風險
無繁殖需要只求性快感,溝女完全浪費金錢時間,啲港女一個二個轉工咁想搵有錢人中間完全不存在任何commitment ,叫雞包乜一早講清講楚,乾淨與否,我諗性工作者比人中出次數少過好多港女
做雞是否不理性行為?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞