叫雞是否不理性行為?

173 回覆
189 Like 140 Dislike
原來係你心目中馬蹄露或肥媽叫普通女人,鍾意嘅女就代表要錢溝,你廢都唔好咁大聲,真係當個個女人貪錢手
睇黎你唔知啲有錢佬點溝女、佢地直接show 跑車,同條女講想唔想黎我山頂間屋睇,根本唔洗洗喺條女身上
哦,咁你將所謂「普通女人」條線不斷飄移咪得囉,邊夠你玩?
即係你肯定每個有錢人一蚊都無直接使喺女人身上?咁送襯禮、請條女食飯嘅,即使幾有錢,但通通都係殘廢,你敢講就得啦
嘩大佬,邊有人會當馬蹄露係正常女人唔係醜女呀,原來係你自己要求低,正常少少嘅女人就當上菜送晒禮物做狗公
知唔知咩叫做到但唔做?即出街食飯=無能力自己煮飯?
我有話過啲有錢人無能力做到?你就自認做唔到

同堆大把女人唔貪錢就算靚女都係,點解你覺得一定要錢先溝到靚女or正常女
聽連登仔講女人都係雞,拜金呀?
所以話講緊你嘅「正常少少嘅女人」無一個標準定義囉
咁人哋覺得條女唔正常,就算唔使錢都唔想溝,花多少少錢去溝條滿足到自己嘅女,又畀你話殘廢,
男女關係就係比較緊各方條件,但用錢就畀你妖魔化,
你話大把女人唔貪錢又靚女,咪又係無數據得個吹字,
不過網絡世界不嬲都係任你鳩吹,你話自己無乜條件但溝女特別叻都得架,睇有無人信咋嘛,
不過睇你啲回覆就知你係自大狂,容唔下其他人嘅生存方式。
喂等陣。點解正常少少=一定要俾錢?你真係當啲女人係貨,樣愈好就要俾多啲錢呀on9
你話大把女人唔貪錢又靚女,咪又係無數據得個吹字
我想問貪錢同靚女有咩關係,宜家係你吹到靚女就貪錢呀柒頭,連登仔價值觀,咁你又有咩數據靚女一定要俾錢?
落club已見識過d女幾crazy.

幾純去到club都變咗一個大淫娃比幾條仔揸波打茄輪

啲女真係好蠱惑,大把有仔但都呃另一半去club
你太天真
話時話,依家啲雞質素如何?好耐冇去掃樓
齋講感情,不理性行為係咪契合所致
靚女同貪錢當然唔係必然,有啲女樣衰都貪錢添,
但上面先提到「同堆大把女人唔貪錢就算靚女都係」,我咪引用返呢點討論囉,

咁有錢係咪有優勢?我樓上都舉咗例,點解我唔可以用錢嚟換質素?
跟住你又話錢同質素可以無關,咁當有啲人圈子都係或多或少睇錢嘅女人,咁佢哋係咪無拍拖結婚嘅權利?一定要跟你嗰套?

而且你吹到做唔到AA制就係殘廢,我覺得你真係走火入魔,我就唔信鍾培生係AA制溝女囉
佢會話:你殘廢FEEL唔到,只有佢先係正常人
有錢係有優勢,但唔代表你要請人食飯+送禮物先溝到
係人夠知劍橋牛津畢業係有優勢,咁唔通唔係名校畢業就無可能搵到好工呀on9
笑死,全香港幾百萬條女,又會生活圈子得依啲女,定係因為你都係依種人就群咩人?

鍾培生做唔做到無人知,但你做唔到就自認
你唔識分?
大把人都係
無計,鬼叫我有性需要咩
溝女就唔喇,肥矮毒柒窮,無謂出黎獻世,樣衰既我睇唔上,靚既睇唔上我,都係叫雞好,明買明賣,又唔洗同人爭,又唔會比人拒絕
因為毒撚不被視作為人,d 女濫交姐,唔代表接受到人獸交
會拒絕架,見過d雞唔開門比肥佬、啊叔、啊叉同鬼佬,但又開比我,佢哋最鍾意d𡃁仔幾秒貨果d
唔緊要,認句廢有幾難姐,我依家就認比你睇lor
係,我廢,我溝唔到女我無用,我個人對d 女黎講完全0性吸引力,亦都唔想去做d 咩去刻意討好d 女人,唔想同人爭,亦都唔夠人爭,客觀條件黎講我就係差過所有有意圖溝佢既仔,咁我咪放棄lor,有錯?
得無所謂,將來唔好後悔自己一把年紀都無拍過拖就得
當佢柯緊屎,至少唔洗比人當面拒絕
開門被拒都叫唔叫當面
你會唔會後悔自己上期六合彩無買到中獎既number?
人地輕而易舉可以得到既野,我就唔會企圖晒心機晒時間付出比人地更多去追番個差距lor
呢個世界大把人唔洗錢唔洗心機就溝到靚女,甚至掉番轉頭條女養埋佢都大有人在,咁我唔係/做唔到果種人我都無辦法架,唔存在咩後唔後悔既問題。

定係你會教我果d 唔洗錢又唔洗靚仔都溝到靚女既方法?
阿哥,你無叫過雞就唔好搭嗲啦,d 老雞見到後生客一樣會唔開門,因為明知唔會幫襯,咁佢未開門你又點知入面係老雞定靚女呢?
你好似搞錯小小野,溝女唔係你不斷花心機喺同一條女身上,有條女對你好撚冷淡,擺明溝唔到放棄就話
依個世界咁多女,依個唔得咪下個囉,咁你搵工係唔係只send一份CV,佢唔請你就賴死唔走,or唔想被人拒絕唔請你就唔搵工先,你撩夠一大堆總會溝到一兩個架喎,如果一個都無即你個人連基本講野禮貌都好有問題,唔係樣同錢咁簡單
上面條友講嘅,我根返佢講嘅野黎回你,一係你屌佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞