叫雞是否不理性行為?

173 回覆
187 Like 140 Dislike
最少可以減低風化案發生風險
關事?
两樣嘅刺激性都唔同
講咁多做咩
事實上係99%男人都叫,淨低果1%係無錢叫

鳩痕 > 一切
屌閪爽過用手
閪吸引力只係次於錢

你話重唔重要?
講多無謂,幾時出張傷殘證明畀我?我叫晒所有唔係aa制嘅男人問你畀證明,claim傷殘津貼幫補下都好。
約炮App屌人妻=叫免費雞
on9 而家溝女出街食個飯都過千啦
未計平時要送野買野,仲要哄佢都唔知有冇得屌,爆房又要千幾
出面比幾百蚊咩靚女都比你屌仲包埋房
仲叫人溝女,你食屎啦
根據兩性專家笨大定義,你呢啲係傷殘人士嘅表現,一齊等佢張證明問政府claim錢算啦
你點知唔同?唔通你兩樣都試過?
你可以比多啲錢固定地月供一個女人
問題係人哋百人斬都唔預我哋呢啲毒撚,anyone but you,如果唔叫雞,我哋毒撚真係一世都冇機會做愛
你都識講毒撚啦。臭閪濫交港女點會俾毒撚屌
即其實係毒撚嘅問題
你地唔係傷殘,但廢過傷殘
叫隻175既雞真係好撚爽
現實有幾多機會
樓主係咪差幾舊水唔夠錢叫
大家每人比幾蚊你啦
咁大個人自己諗啦
依家嘅女人比social media洗晒腦,比以前更貪慕虛榮,唔洗錢?隨時錢洗左一大舊都未拖到手仔
等等先
毒撚因為毒所以冇女比佢屌
同臭閪濫交港女係咁比人任屌
2者有咩關係
同唔係做雞既女屌你評估唔到個風險有幾大, d女明明百人斬都可以同你講只係同過一條仔扑過
同雞屌至少個風險係已知風險, 唔會有期望落差
純風險角度咁睇都係叫雞理性d wo
屌不到的女就是臭閪
笑死,做雞就100%污糟,唔做雞嘅女一定低過100%
你同我講風險角度
有冇咁癲呀組團群P
根本應該要咁
不過實行上最大既困難除左有班明光社撚會阻礙之外, d雞同雞蟲本身可能都因為社會目光問題唔想曝光
所以應該首先係社會帶動雞同雞蟲既除污名化運動先
就好似以前d女人唔紮腳就等如唔賢良淑德一樣, 一定要由風氣同文化做起
再者依家約炮風氣咁盛行, 除左雞, 應該將呢D約炮既行為都一視同人要規範同定期驗身, 對雞, 對雞蟲, 對d fuck boy fuck girl都有好處, 健康有保障
將理性既行為執行得更理性
你冇錯, 不過我既著眼點係知情度同期望管理, 你首先要知情, 然後先可以管理風險, 調整期望
如果你本著屌唔做雞嘅女,就算佢同你講佢好乾淨都好, 你都當佢係90%污糟咁處理, 咁樣你就可以保障到你第時有咩事唔會有期望落差

簡單d講, 叫得雞多預左遲早中招, 就算中左都唔會意外
但係如果你去屌港女以為好安全, 他朝一日都中左既話你果下會覺得點撚解會咁, 正確態度係就算屌港女都好, 中左都唔意外, 想唔中就咩都唔好屌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞