叫雞是否不理性行為?

173 回覆
188 Like 140 Dislike
算啦,佢地要合理化自己溝唔到女得叫雞咪屈啲正常女郁濫交。咁做雞啲女都有啲癲到可以唔用套啦,邊有可能講得出正常女普遍衰過做雞
請問點為止正常女仔??

以前濫唔濫交你又知??

佢有無sp,你又知?

我認同出去玩都遇到風險

但你唔好講到 唔係做雞既女就一定乾淨

識某幾個女,超過百人斬
係生理性問題
樓主咁大個人叫隻雞都驚呢樣驚個樣
兒登
我要喎,我都係請下女人食飯,知你巴閉啦唔使
好多人都唔撚洗,我就算請,下次都到佢請返我
點解你會覺得金城武、吳彥祖先唔洗?
唔係做雞既女唔一定乾淨,但做雞就一定唔乾淨
你點知好多人?你做過統計?咁既然有人溝女要使錢,係咪又唔成立?你話你一餐佢一餐,係咪兩餐價錢一樣?
你講到金城武、吳彥祖先唔洗?我自問無佢地咁靚仔,身邊朋友一樣,都唔洗,你覺得靚仔先唔要嘅point係邊?
溝女要使錢一係證明你廢,一係你係要搵d拜金女
咁咪話你巴撚閉唔使錢囉,好多人無你咁巴閉可以一蚊都唔使,仲有乜唔滿意?
即唔關靚仔事啦,係唔係呀?
咁咪讚你巴閉囉,有乜唔滿意?
你會唔會讚個人識行路係巴閉,你自己廢唔反省仲要發小朋友悔氣
細個果陣無錢就要慳姐
人大左就係開始用錢買服務
賺賺埋埋d錢唔洗留黎陪葬?
溝到嘅女一樣有以上風險
咁以你嘅定義,我識好多好多人都殘廢,無你咁本事唔使靠樣同錢溝女,咁你仲唔係巴閉?唔使咁謙喎
講得啱

不過你㩒鍾就知外觀level同普通人差幾遠

平時你要追呢個樣/身材級數嘅女人,你無車無樓人哋連後備都唔會考慮你,仲諗拖手扑嘢

當你面對1hr $600-800, 就可以好似trial version咁享受晒一段關係嘅所有精華內容,你就唔會咁老定

2個$600就全解鎖2個女人,唔同國籍又得,唔同年齡層又得,長/短髮又得,高瘦/肉地又得

上星期第一次去見識羽毛球拍,唔知原來人山人海咁撚癲 有啲仲組團㩒鐘
700-3000呢啲係水魚問題唔係叫雞問題嚟
當你認為叫雞好污糟嘅同時,知唔知好多男人係酒吧或一啲交友場所做同樣嘅事,分別只係有比錢同冇比錢嘅分別,咪咁幼稚啦唔該
性行為唔係性工作者先會做
所以殘廢人士咪唔係正常人囉,咁你係唔係呀
要一蚊都唔使洗都溝到女先係正常人,咁我一定係殘廢,係咪可以拎住你個朵去申請傷殘津貼?
你所謂一蚊都唔洗係咩定義先?出街食飯睇戲條女請返你?
咁係難啲嘅,不過依個世界大把女人肯AA俾返錢你,自己俾返自己你唔會話叫請條女呀?咁有幾咁難想問?
你話溝女唔使錢先係正常喎,唔使錢起碼都要兩者支出完全一致,多一蚊都唔得。
我每次溝女都係出大份,咁我一定係傷殘,求你出張殘疾證書畀我,等我可以去claim錢
你真係廢到無人有,又要介意又要俾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞