叫雞是否不理性行為?

173 回覆
187 Like 140 Dislike
咁係你on9炸喎,一條女係處女定拍得幾次定好多次,溝佢個陣都feel到架啦,咁都被人呃到你應該反省吓
唉咁你見識少啦
d女人好古惑架
唔好太高估你自己
除非你溝果d都係內向唔出聲日日淨係呢係屋企街都唔願出果D啦
見過不知幾多女以前蒲到癲, 轉個頭洗底好似換左個人咁泊左個好碼頭
不過我睇你一日未見識過你都唔會信架la
應該叫「只理性行為」
敢問樓主屌過幾多個處
唔係處嘅隨時中性病咪好撚危險
唔係喎諗深一層仲有啲先天性遺傳㗎喎
咁咪即係成世都唔使屌閪?
點算好?
佢地同你講果d你以為正常既女都可以好污糟你又唔信, 唔係屈架大佬
宜家咪同你講你係有腦正常人點會睇唔出。條女講你就信,你一係a0毒撚,一係無腦
想問你係唔係個d條女有無出軌要自己查人手機呀,或者咁岩睇到先會信個d人?咁唔怪得你咁on9,條女係講真講假,你有拍過拖經驗先feel到架啦
岩呀,d女係搵d只識叫雞唔識溝女嘅傻仔泊碼頭
咁係你叻, 祝你好運啦
係度拗冇咩意思, 大家認知唔一樣
最緊要你第時有咩事唔好望番轉頭諗番起你講過既野
如果唔係驚你會想揾個窿捐
笑死,可以有咩事?
得啦得啦
知你冇事 都唔會有咩事啦
唔通普通拍拖結婚會多過叫雞易出事,咁你老豆出左事未
高風險 係真
500$就可以屌人個女
算數啦,佢呢啲人隔住個mon都聞到浸自大味,總之唔跟佢嗰套就係殘廢
原來喺你眼中溝女唔洗錢就叫自大
屌閪本身已經唔理性
我只會覺得,出一次火就要比幾千
咁即係打個飛機慳返幾千蚊
講緊你當正自己嘅價值觀啱撚晒,人哋鍾意用錢嚟換取想要嘅嘢又要你批准
你係唔係搞錯咗啲野?我幾時有話唔俾用錢換?
鍾培生俾錢玩女無問題架喎,我唔會話佢架喎
係你講到要好撚靚仔先可以唔用錢,我宜家咪話你廢囉,覺得要靚仔先做到,事實就係無錢無樣都一樣得,無話過唔俾用錢
無錢無樣都得,咪睇下你想要咩質素囉
咁人哋靠錢揀個靚啲又係殘廢?
但你又話唔係aa制溝女就係殘廢,咁鍾培生都係殘廢喎,又搬龍門啦?
喂喂喂,唔該唔好搬龍門,我話無錢無樣都可以容易溝到女炸喎
幾時有話可以容易溝到靚女?同埋你都識講鍾培生,人地溝個d唔通係你接觸到咩,你溝個d咪一樣係普通女,你要用錢黎溝普通女仲唔係廢
同埋我想講去到鍾培生咁有錢係可以更加唔洗用錢,因為d女自己送上門
我唔叫雞呢世人都唔會有機會同女人打車輪 唔會有機會比女含撚
珍,兩個market黎
咁就梗係講溝鍾意嘅女,唔係有閪就得啦,唔使馬蹄露或肥媽嘅質素就照溝咩?正如你無錢買飯餓咗幾日,我都唔會反問你點解唔食屎啦

你話鍾培生啲女痴埋去唔算溝,唔通佢哋無收到任何著數咩?嗰啲著數咪又係錢構成,結果咪又係靠錢,即係你所講嘅殘廢。(同埋我唔信啲女無收錢)

幾段字已經睇得出你又自大又唔認衰,當正自己係宇宙鐵律但個腦又唔清醒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞