叫雞是否不理性行為?

173 回覆
187 Like 140 Dislike
$700-3000 換一小時快樂
水簫環吹磨棍全部都係高風險性行為
幾十種性病是但中一款都仆街 驗又係錢藥又係錢 仲要未計果堆要冰凍切割、長期服藥嘅
戴套就好安全?佢個閪掂到你個袋都係可以令你中幾個性病 精子衝擊龜頭的爽快是一時
性病纏身可以是一世

再加上佢個含撚嘴含完幾個阿叔阿伯條撚連埋鳩屎一次過車埋你個口到如果佢咁啱有牙齦出血隨時又送性病 (之前睇叫雞post有人以為漱口水可以殺性病病毒)成件事根本唔衞生唔安全

再者叫完雞得到嘅係咩?射精一刻快感?支配女人嘅快樂?叫得雞多會降低人的鬥心意志同抗壓能力 因為你個腦會依賴叫雞去彌補自信缺陷 降低失敗痛楚

叫雞前請三思
好過比臭閪港女洗完 重要無得屌
抵過溝女先
咁冇得咁比較溝女真係唔使下下駛大錢
on 99
性交本來係為咗繁殖

你唔帶套攪大佢個雞咪理性行為囉
咁溝女要洗幾多錢
個個港女都要180
153可以玩咩
臭閪港女濫交,安全意識仲低過雞。屌臭閪港女仲易中招
睇黎師兄中左招咁喎
你癲起上嚟去參加義工溝女都得添
香港應該要復興黃業 廢哂d 法例

公司幫雞驗性病

咁就安心好多
你講到好似非職業女性就好乾淨咁

了解下danso, 交配app,

乜撚野「岩feel」初見就已經可以環屌
大量人中招

溝女唔使錢?你係金城武、吳彥祖咁靚仔呀?
其實溝女唔駛溝 佢對你有feel只有溝到
如果正規化叫雞,雞同雞蟲要定期驗,我諗啲人連蒲都唔想,真係叫雞最正經,出面啲女污糟邋遢
你拎正常女仔同雞比?
你真係覺得正常女仔做愛對象同次數會多過陀地同北姑?
新加坡規定1個月驗一次都大把性病
首先你溝嘅女唔一定要係danso同交友app到認識
真係唔使好多淨係靠樣去吸引翻嚟嘅人可以留得幾耐
你同叫人買波買馬前三思有乜分別?
打咁多野,叫過雞未架你
講到屌港女就無風險咁樣
153玩盡CCTVB 雞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞