[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (4) 白頭佬斬TIFA 此仇不共戴天

981 回覆
9 Like 2 Dislike
望下有冇藍色布係附近
屌果堆Legend挑戰見到都唔撚想打
下下都Vr房打乜Feel都無
vr房真係敗筆 vr都可以有場景架 藍色一達達真係冇feel
標明都要過百個鐘先打晒,冇標明真係唔搵幾耐先打完
Finally going outside after 3 days of playing Final Fantasy VII Rebirth

https://x.com/playstationuk/status/1764682524939149556?s=46&t=WD6MAm6Hj5CuPtkvX-Vozw
佢cc都有場景倒退
好似宜家d人中咁做整D小遊戲都鬆手咗好多
舊ff都係靠打怪攞勁嘅戰鬥item
Queen’s blood整得好玩佢就算無獎我都會想玩
你老味避雷200次呢d好玩咩
玩都唔係問題
但佢set死咗獎盃 呢方面差嘅玩家變相重複又重覆
咁就會對呢類遊戲反感㗎啦
依家人中都唔會逼玩家玩爆麻雀花牌啦
仆街. 去到朱諾又犯左相同錯誤,
一出去行晒右手邊D地, 以為行行下有陸行鳥捉,
點知行晒可以行既地方都見唔到, 有D地方又去唔到
以為要入左城, 有劇情再出返黎先有得行

但之後行返左上...屌..係WOR...DEMO咪有牧場係呢度.......
唉. 又要行多次.....
咁快開新post 做咩
即係要擺喺呢啲位隔離先有份?
今晚試吓先
好彩佢個地圖唔係真係好大 行都算好快
你既空棋就得幾有用
點解捉一隻陸行鳥會送多4隻

唔係話淨係俾捉果隻咋咩?
本身好想沖白金
見到後面一d已經打完既小遊戲無啦啦又出挑戰關
開始唔想解白金
上集已經好撚憎引體上升、打箱果啲小遊戲
今集仲要500%加碼
唔通你想捉多幾次?
完全覺得係慳成本之作
開頭吹到要十萬蚊
跟住買一送四
解完上集白金今次已經無哂意欲
打埋堆主線Hard就算數
買都冇買,直接野生捕獲
咁比你捉多四次你係咪又要屌小遊戲加碼?
二周目 D小遊戲係咪全部當你冇玩過要重玩?
唔係
即係都仲有通關紀錄? 只係獎勵REFRESH左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞