[PS5]FINAL FANTASY VII REBIRTH討論區 (4) 白頭佬斬TIFA 此仇不共戴天

981 回覆
9 Like 2 Dislike
原來做咗煤村救返小cloud陸行鳥個任之後去嗰個村陸行鳥會一直路住cloud
冇嘢啦
啲召喚獸唔劣化打條毛,勁到癲,尤其鳳凰
咪係,開圖勁嘥時間
我覺得遊樂場終極生存100分先最難
打金碟buff流好定nerf流好
我屌你老母
過完2個 1:20 青蛙跳未save得切就彈game
你點彈的 我到爆機都未彈過一次
有冇 Genesis?
接青蛙任個位本身都bug bug 地
唔知點解有條友係狂出變身青蛙個效果
搞到drop frame
一出返個位就冇事
想問下有冇人過到敵方招式vr個精神衝擊
佢條件係直接打boss
但佢2隻卒仔好快就會自爆
有時打打下隻王潛水又會唔小心打到隻卒
女王之血呢d on9講運既mini game邊柒個諗出黎
珠諾區琪莉耶任中伏
諗住跟下劇情用巴雷特同XIII
結果成場咁多物抗布甸,最後仲要2隻大布甸
然後3個都無帶火魔法
跟𠵱個deck有8成勝率 除非勁唔好運
https://youtu.be/bpokD30XjtU?si=in4grGdisUTh2vFB
所以學書個屬性魔法都有用
利申返先:只係講打地圖啲人 金碟未打唔知
Buff 好似好d, 對手多數係消滅強化
想問下大家用效能定係圖像?
用效能實在太模,而家用緊圖像但係睇得好辛苦
玩到chapter 2,淨係喺街邊打細怪
30FPS打得好唔舒服,但係我一開返效能發現睇唔到TIFA個樣我就即刻轉返圖像
效能
今集又精準防禦又閃避,60fps一定舒服啲
已經接受左平時矇,過場唔矇就得
識玩之後戰略多於運氣

利伸玩到沙灘果度,女王之血未輸過
唔比換卡就要睇運既,不過有得換卡就無得怪運氣
頂你Cloud+Aerith招spell sword咁鬼勁
開頭玩效能 之後轉左去圖像。
效能真係好濛玩呢隻想玩靚d畫面
玩圖像30fps慣左就冇事 而家玩得好開心
唔通我開場換張2旗卡 嚟張3又唔係運氣差
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞