BMW車主討論區 [11]

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
首先賣唔出已經貨量過剩
唔買既班客唔會轉買IX1 IX2
其次講緊ix3 5字變6字
ix 8字變1.1m
i5 6字變9字
係成個策略環境應該點樣改變,吸引班死忠
睇下coli有無電到之前研究左一陣最後發覺原來係啲電線有事
我諗巴打係講香港過剩代理坐貨而要減價出貨既問題,sales話2月3月4月都有船到..直到今日都仲話可以check下呢幾隻船有無架車既option岩我就知唔係全部收order先做所以你見到係咁出廣告話有現貨…岩岩facebook又出個新post廣告啦
Btw之前夠話i4 m50訂都唔收排都無得排,點知一出左話改政策當日就話i4大部分款都有現貨
最尾 應該喺份腦出事 要換腦
講緊右軚,香港市場呀大佬
其他巴打都明,係你無神神講全球
BTW我同意你觀點
BMW未必會就我地整幾款齋到唔齋既型號出嚟
因為果二千幾張訂單終於清哂
一改政策怕清唔到舊貨,森記都明一球電車未必多人買
PS從未見過隔幾日就開展場
老老實實我都好有興趣寶馬之後個策略係點,佢啱啱出份年報話上年95%都係買電動車如果佢之後唔調低價格 佢真係唔知點做生意就算轉返賣油車都唔會好得去邊,依家賣部318都話50個,我揸左10年寶馬都好都唔會同錢作對
佢夠膽死話清晒先好嘢如果我係之前話因為唔收訂而買咗40 30果班客就真係屌鬼
咁撚大鑊?咩車
見到I4 HK GROUP等咗18個月先有部35
血都嘔出嚟
318賣50個擺明係吊高嚟買 唔想做油車生意
但有人50個都落搭 佢地咪照做賺到笑

油車全部過1 Mil 咪賣返油車賣平啲囉
使同香港商家佬擔心咩
想換架f82 M4
見到你地整,我都想整
金色
無touch screen 用CarPlay 咩感覺
其實係咪十分鐘就搞掂
可以有咩感覺
咪冇Touch Mon咁方便要Scroll多幾下
除左呢樣野咪一樣咁用
屌 講真 你試下driving position唔郁個人伸手去㩒個mon 辛唔辛苦 現實根本唔會成日吉前個人去㩒
我都係聽電話想快先用 touch screen 平時都係用個scroll
5分鐘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞