BMW車主討論區 [11]

1001 回覆
2 Like 2 Dislike
大x啲車賣左未必會喺網站落架
建議問清楚先
未有心水住
不過想睇下有無人中過伏怕買完都要用好多錢整
裝得應該幫你刷埋㗎啦
放心啦,實有影響,無人買自然會降價
自己都要識小小機械知識先好買二手車
本身我架g20都有裝
廠睇到都無破保
黎緊新車我諗都會裝
方便太多
想各位師兄指教下
如果想平平地裝個carplay俾架f15 x5
問過p記將原本nbt改套id6 要好貴
用淘寶d android機頭有無咩問題
d畫面格硬放大好柒
想問師兄有冇裝埋外置咪?我架車裝左CarPlay , 講電話聽到人地聲,人地聽唔到我把聲,搞到要用返iPhone 擴音黎講電話
森那美無入新款油版X1X3 剩係可以買二手
X1 唔好買太舊 個樣好柒
新手一問 諗緊買架3series 但追post 見大家都話318係垃圾 320會好啲 但而家香港係咪冇得再出新320?
其實睇個人用途啦我用嚟返工同出街做嘢唔飛嘅,318其實夠哂。

用普通sport避震又無咁櫈

G20又無3缸嘅問題

但啱筆直又想熱血,我夠想M340
我理解就好似CPU咁,體質無咁好嘅B48咪tune down做318囉,但可能撞啱嗰水貨都靚,用嚟超頻就爽YY
買大X行,不如買原廠二手,原廠二手好似仲平
係呀, LCI之後, 320i代理冇入, 得318i賣50萬,
就算遲啲入返320i賣, 可能要60萬埋單
呢個價不如買2手m340
等緊部岩色既18/19 120i m sport
如果係咁買隻USB Carplay盒咪算

唔好聽講句
Android機頭淘寶定香港其實都係果個貨源
係唔係虛標Resolution畫面夾硬放大都係上到車先知有無比人直升機

我自己因為上一手跟比我已經換左
So far無咩問題,但原車系統成日同機頭互搶Audio咁解
要Set返同無咩事唔好換其他模式播Audio就好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞