有BNO 既請立即續領

889 回覆
375 Like 37 Dislike
渣BC都冇用 何況BNO

只要你個樣係支那人樣 支那實捉到你

你咪戇鳩啦 係支那唔撚承認bno為國籍 你睇下其他國家會唔會?同埋你有BC 即係英國公民 可以去入境處進行宣誓放棄中國籍

你咪戇鳩啦 係支那唔撚承認bno為國籍 你睇下其他國家會唔會?同埋你有BC 即係英國公民 可以去入境處進行宣誓放棄中國籍

如果為居英權計劃得到嘅BC 就唔可以放棄中國籍

如果為居英權計劃得到嘅BC 就唔可以放棄中國籍

退支那籍時要你交英國果邊嘅入籍文件會出賣咗你
07年過咗期唔知點續
合理
07年過咗期唔知點續

其實續個護照係咪真係咁難?第一個post已經畀咗個link你可以自己睇Q&A,再者跟住網站指示、預備所需文件、寄出去,有幾難呀?
見到啲伸手黨一個接一個真係火都嚟
07年過咗期唔知點續

其實續個護照係咪真係咁難?第一個post已經畀咗個link你可以自己睇Q&A,再者跟住網站指示、預備所需文件、寄出去,有幾難呀?

懶過閪
07年過咗期唔知點續
[i]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/21/212755_83fbb6a25eddd7327cb67f6292fe497a.jpg[/img]

懶過閪

唔知點續又唔識字咪唔好續
睇個doc都懶
唉 07過左期。張相8歲影
上網睇話要副簽
搵品副人簽
錢已比

寄左去先算啦,唔得先再搵人幫你副簽

我上年年頭續
幅相係小學一年班
都洗副簽

好勵志
聽日去影相再寄
希望得
唉 07過左期。張相8歲影
上網睇話要副簽
搵品副人簽
錢已比

寄左去先算啦,唔得先再搵人幫你副簽

我上年年頭續
幅相係小學一年班
都洗副簽

好勵志
聽日去影相再寄
希望得

如果fAil係咪會彈回頭再補野?
可唔可以同時有BNO 同特區護照? 我去旅行時用返特區得唔得?
可唔可以同時有BNO 同特區護照? 我去旅行時用返特區得唔得?

緊係得
唔好聽班友講死都要用bno
由其某d地方
用bno去過美國
去伊朗就好用特衰
北韓都係用特衰好d
北韓同支那同西方國家d關係,你明啦
但西方國家就會bno好d
BNO係二等公民呢樣嘢係咪華人同埋華人媒體老作出嚟?

出左事就知係唔係囉

淨係旅行唔見護照,就知道做英國二等公民都好過做中國賤民

緊係得
由其某d地方
用bno去過美國
去伊朗就好用特衰
北韓都係用特衰好d

呢d就係大部分香港人的現實寫照,呢班人根本唔配獨立,唔配擁有自己既國家,因為呢班人心中只有利益,根本沒有忠誠二字

緊係得
由其某d地方
用bno去過美國
去伊朗就好用特衰
北韓都係用特衰好d

呢d就係大部分香港人的現實寫照,呢班人根本唔配獨立,唔配擁有自己既國家,因為呢班人心中只有利益,根本沒有忠誠二字

又點撚樣啊
而家去為自己安全著想先都有問題
連基本安全都做唔到
一陣d你去埋d北韓地方,見你英國咪仲危險
講乜撚嘢理想獨立呀

緊係得
由其某d地方
用bno去過美國
去伊朗就好用特衰
北韓都係用特衰好d

又點撚樣啊
連基本安全都做唔到
講乜撚嘢理想獨立呀

明顯話緊你牆頭草兩邊擺啦,邊度有好處就跟邊度,既然你都知北韓同伊朗呢d極權地方危險仲去黎把撚呀,世界咁大咁多文明國度真係有必要去呢d地方探險?

緊係得
由其某d地方
用bno去過美國
去伊朗就好用特衰
北韓都係用特衰好d

又點撚樣啊
連基本安全都做唔到
講乜撚嘢理想獨立呀

明顯話緊你牆頭草兩邊擺啦,邊度有好處就跟邊度,既然你都知北韓同伊朗呢d極權地方危險仲去黎把撚呀,世界咁大咁多文明國度真係有必要去呢d地方探險?

你on撚9完未
而家係我話要去咩on9仔
唔通你拎住本bno去北韓就香港獨立到咩
咪撚咁撚離地啦
邊度有好處就跟邊度
你拎住本bno咪又係貪佢唔撚洗比人以為係支那人
博英國佬救你
你咪又係為自己嘅利益出發
講到自己品格好撚高尚咁
比你呢d撚樣港獨到就死啦
離地離到on撚9
係想港獨就自己努力d啦
而唔係拎住本bno去北韓個d地方之後精神勝利法
一班人係英國飛去慕尼黑
有一個用BNO
反而佢最耐先過到關
啲入境職員好似未見過BNO, check左一大輪 問呢問路

緊係得
由其某d地方
用bno去過美國
去伊朗就好用特衰
北韓都係用特衰好d

又點撚樣啊
連基本安全都做唔到
講乜撚嘢理想獨立呀

你on撚9完未
咪撚咁撚離地啦
邊度有好處就跟邊度
博英國佬救你
講到自己品格好撚高尚咁
離地離到on撚9
係想港獨就自己努力d啦
我反而想問 我點知自己以前係揸BC定BNO?
肯定嘅係有其中一本 但真係無印象係邊本

緊係得
由其某d地方
用bno去過美國
去伊朗就好用特衰
北韓都係用特衰好d

又點撚樣啊
連基本安全都做唔到
講乜撚嘢理想獨立呀

你on撚9完未
咪撚咁撚離地啦
邊度有好處就跟邊度
博英國佬救你
講到自己品格好撚高尚咁
離地離到on撚9
係想港獨就自己努力d啦

BNO係唯一辨別到真 · 香港人嘅身份象徵
定係你想計埋支那殖民?

緊係得
由其某d地方
用bno去過美國
去伊朗就好用特衰
北韓都係用特衰好d

又點撚樣啊
連基本安全都做唔到
講乜撚嘢理想獨立呀

你on撚9完未
咪撚咁撚離地啦
邊度有好處就跟邊度
博英國佬救你
講到自己品格好撚高尚咁
離地離到on撚9
係想港獨就自己努力d啦

BNO係唯一辨別到真 · 香港人嘅身份象徵
定係你想計埋支那殖民?

人地講緊去咩地方用邊本passport,你講乜鬼野身份認同
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞