【仆街喇,我一覺起身變咗條女】《隻戇鳩妖精將我變咗做女仔》 (2)

243 回覆
18 Like 2 Dislike
一百八十三

「衡仔…其實…你有冇怪過我?」我問既時候唔知點解覺得好緊張…

因為我驚衡仔心底入面其實真係會怪我、討厭我?

「冇啊,點會怪妳啫,傻妹。」衡仔向我笑道。

「咁...你比我陪你...」

我都未講完,衡仔就打斷我:「妳問心,妳係覺得內疚所以想陪我,定係因為感情上鍾意我所以先想陪我?」

鍾意?

即係唔通衡仔佢...?

定係指朋友...?

「我...對你係好朋友啊!所以我先想...」

衡仔再次打斷我,苦笑道:「我都當妳係我好朋友...而且我哋又唔係唔見,當我真係放低晒響我心入面既陳年舊事之後會再搵妳架喇。」

「...」我想再勸佢,但係諗唔到有乜嘢可以講...

衡仔深吸咗一口氣,再意味深長地道:「我唔想再增加心入面想要放低既人同事...所以...妳放心喇,到適當既時候我會再搵妳架喇。」

聽到呢度,就算我再蠢都明白佢既暗示係乜...

佢已經唔再將我當做佢以前果個阿珊既替身,而係真真正正咁鍾意咗我...

但佢應該係感覺到我唔鍾意佢...所以佢想響對我既感情泥足深陷之前抽身而退...

衡仔...

我一早已經唔當衡仔係客人架喇...

但係問心我心入面有冇佢既位置?

...

即使佢為咗我受咁多苦都好,其實...

我都只係當佢係好哥哥、好朋友。

衡仔既感覺係啱既,我對佢雖然係有情,但只係友情...

既然係咁,我唯有無奈地道:「咁...好喇,你要好好保重啊,我走架喇。」

「冇問題,我會好好保存留為紀念架喇。」

「下?」

衡仔指一指床下底,笑道︰「妳個bra啊。」

「衰人!」我走埋去衡仔度拍咗佢心口一下。

「嘩!」衡仔痛到大叫咗一聲。

啊,我唔記得咗衡仔啲傷口未好返添…

「吖!對唔住啊!我唔記得咗你仲有傷口未埋晒口…」

「妳既記性真係幾差喎…」衡仔苦笑道︰「好喇好喇,我冇事喇,妳快啲走喇,一陣阿媽真係返到喇。」

*

我響樓下出大門既時候,見到衡媽迎面而黎,仲要四目交投,真係驚險。

不過佢都唔認得我個樣,所以梗係冇事喇。

大鑊,我頂太陽帽同黑超果啲呢?

漏咗響衡仔屋企!

但而家又冇理由返上去拎架喎!佢媽媽都返咗黎…

好彩妍妍屋企仲有多頂妍婆啲既太陽帽同一副舊啲既黑超...

但而家...

我唯有硬住頭皮咁行喇…

一路上望住我既人都幾多…

唔會真係認得出我係討論區個PO個女仔下嘛…

呢個時候其實都已經差唔多lunch time,我又唔想比人係咁望,所以拿拿淋飛的返去學校附近個圖書館附近等妍妍,而我都唔駛等好耐妍妍就send咗個WhatsApp比我,我哋就約咗響附近既一個快餐廳見面。

「阿勉,妳…妳個身好似有陣怪味…」妍妍見到我既第一眼就咁問。

唔通係衡仔啲精液既氣味…?

啊,我啱啱應該抹晒架喇喎…

而且衡仔都幫我抺咗一次…

唔通齋抹係抹唔走陣味既?

「冇啊,冇味啊,陣味可能係隔離枱傳過黎...」我扮晒嘢咁聞一聞自己個加拿大兩下...

...

又好似真係有陣味...

仲要果陣精味...

又好似搞到我又想要了...

「係咩?但係隔離都冇人。」妍妍隔住張枱伸個頭埋黎聞下,道:「唔係喎...妳身上好似真係有陣唔知乜嘢既味。」

我聞到妍妍既陣陣髮香...

「咦,阿勉…妳…」妍妍望住我胸前,好似發現到啲咩咁…

不過我理唔到咁多,因為我個鼻比妍妍啲頭髮係咁撩,我忍唔住道︰「唔…唔…妍妍,妳啲頭髮搞到我好痕…」

「啊,Sorry。」妍妍抱歉地道︰「不如我哋去買嘢食先?」

「啊…好。我幫妳買埋吖?妳食咩啊?」

「我食…」

*

我哋食完嘢之後就返咗屋企,發覺妍婆唔響度,唔知佢係咪出咗去買餸。

咁我哋一早就同咗佢講話我哋考完試想出去食餐好小小既,所以妍婆冇煮我哋飯就出咗街都正常。

「阿勉啊…妳會唔會沖個涼先…?」妍妍問︰「妳個身…唔...真係好似有陣怪味…」

「好啊。」我好似都覺得個身真係有陣味…

啱啱搭𨋢果陣同𨋢果個阿叔就用啲好奇異既目光望住我,佢都唔似會上討論區既人,所以我諗佢就係聞到陣精液味先望我,只係唔知係由我定係妍妍身上面發出黎啫…

啊…

再講之前小小…

我入到圖書館既時候,果個鬧過我既圖書館大嬸職員去經過我身邊既時候都好似有用鼻索咗幾下,然後再皺住眉頭咁望住我…

唔通…

連佢都聞到陣精液味?

有冇咁濃啊?

真係當我用衡仔啲精液沖涼咩!(作者按︰妳係啊。)

「仲有…阿勉…妳…妳…」妍妍有小小吞吞吐吐咁問。

「我咩?」我奇問,好奇妍妍做咩好似想問又唔想問咁。

妍妍終於開口問︰「阿勉…妳係咪…係咪冇帶bra啊?」

(待續)
所以其實啲人唔係認得佢
係見佢真空先望
男主角真係人間性器
可惜內裡低能
一百八十四

「啊!妳講咩話?」我驚問...

乜我唔帶bra好顯眼咩?

點解妍妍會睇得出既?

「我啱啱響快餐店已經見到...而且...因為...我哋件校服裙係白色...件校服裙又係我既...妳又冇著冷衫...」

妍妍既言下之意...

即係我哋條校裙係白色,而我兩粒乳頭係粉紅色,再加上佢條校裙既size對我黎講本身就已經係細同窄...一對巨乳逼到件校裙就爆咁...

事實上我啱啱響街度行既時候,都有小小因為乳頭同校服既磨擦已令到我有小小性興奮...塊面就好似有小小熱...

咁樣饗條街度行咁顯眼,啲人睇唔到先奇喇...

而且只要天氣唔係太凍我都唔鍾意著冷衫...

我仲係男仔既時候其實唔明點解女仔大熱天時都要著冷衫,甚至做咗女仔之後我都唔明...

但呢一刻,我諗我有小小明白原因喇...

啲女仔係驚個bra透咗出黎比其他人見到啊...

睇黎望住我啲人未必係因為我身上既精液氣味,我咁樣飛釘透視響啲公共地方周圍走都係另一個原因…

「我...我今朝唔記得帶咋嘛...」我都唔知點答好,唯有亂up一通...

「係咩?」咁既大話妍妍竟然信?

會有正常既女學生唔帶bra又唔著冷衫返學架咩?

「係…係啩?」啊,連我自己都唔信自己,竟然答得咁唔肯定…

妍妍望住我,側頭諗咗一諗,又道:「唔係喎,我記得今朝妳有帶架喎。」

「下…妳…咁都記得?」我今朝同妍妍一齊換校服架咩…?好似唔係啊?

「咁…妳身材咁好…我有時會望下妳個胸…妳今朝都冇咁透既…」妍妍竟然食咗誠實豆沙包咁答我。

定女仔望女仔既胸其實係好正常?

見我口啞啞咁答唔到,妍妍有小小吞吞吐吐咁問︰「阿勉…妳…妳係咪又去做PTGF?」

「吓!我冇,我冇啊!」我急急忙咁否認。

妍妍用懷疑既目光去望住我...

「我...我真係冇啊...」明明我唔係講緊大話,但唔知點解冇乜底氣,語氣之中都冇乜說服力...

「真係...?」

「係...係啊...?」啊,做乜連自己既語氣都疑問起黎...

「咁點解妳個bra會唔見咗?妳賣咗比人啊?」妍妍懷疑既目光冇消失過...

「冇...冇啊...」

妍妍擺明唔信我,用一個教訓既語氣同我講:「唉,阿勉,妳見過鬼都唔怕黑既...唔好再做啲咁危險既嘢要人擔心先得架...」

「冤枉啊...我...去咗探朋友咋...」我本來想暪住妍妍唔同佢講我趁佢考試去咗探衡仔...但都係講咗出黎...

「哦...原來係咁...」妍妍點點頭...

係囉,就係咁咋嘛...

妍妍突然搖一搖頭,問:「啊,唔係喎,乜妳探朋友會探到唔見咗個bra?」

「呃...」死喇,點解釋好呢...

冇理由同妍妍講我同衡仔扑咗嘢架?

「妳係咪又去搵七仔哥哥啊? 跟住同佢...」語氣入面竟然有啲醋意?

「啊,唔係,唔係,我係去咗探下衡仔,即係...即係同佢一齊比個傻佬綁咗果個...」

「哼,咁即係妳漏低咗個bra響果個衡仔屋企喇!」啊,妍妍既語氣好似真係呷醋:「妳...響果度做乜嘢黎啊...?」

「我呢…咁呢…」我吞吞吐吐咁講唔出口…

不過妍妍唔知係咪估到啲咩,有啲啲唔高興咁同我講︰「妳又話對妳個神駒一心一意,仲要變埋女仔都要同佢一齊!而家妳又…妳又咁樣…」

呢個時候妳又咁聰明…(作者按︰妳連個bra都漏咗響人屋企,唔係智障既估到喇…)

「我…我…我呢…」我口窒窒咁乜都講唔出…

妍妍橫過面唔理我,真係好似有啲呷醋咁…

為我呢個女仔呷醋…?

我係女仔,佢又係女仔黎架喎…

而且佢知我對神駒…對神駒…

「妍妍啊…妳聽我解釋…」我急忙道。

「好,我就聽妳解釋!」妍妍擰轉面,托一托眼鏡咁望住我。

「我呢…我呢…」吖…我叫佢聽我解釋,但我點解釋好…

唔通真係同佢講係妖精將我改造成咁咩?

妍妍開始有啲扁扁咀,又問︰「即…即係點啊?」

響妍妍咁樣催促我,又見到佢扁扁咀咁既可憐樣,我情急之下真係講埋出黎︰「我…我…妳記得妖精果陣講既嘢喇…咁…妖精都話…都話佢將我變咗做…做個性慾強既女仔吖嘛…妳果時都應該聽到架喇…咁所以…所以…我咪好容易就忍唔住…就會同人…同人哋咩囉…」

(待續)
有個屄諗嘢就用個屄諗嘢啦
咁多藉口
一百八十五

雖然話就話妍妍果陣應該都聽到妖精講話我係性慾強呢番說話,但用呢樣做原因佢應該都唔會收貨...

妍妍扁住咀咁望住我唔出聲...

啊...佢眼神係咪越黎越鄙視我啊...

「真...真架...所以...我有時會趁妳同婆婆睇唔到既時候自慰架...」哇我講緊乜嘢...

點解好似越描越黑咁既...?

「妍妍...妳信我喇...真係架...有時我控制唔到自己架...」係鬼,我性慾係大,但未到咁誇張...

但為咗氹返妍妍,鳩up都要架喇...

「我...我會試下控制下架喇...」

響我既鳩up攻勢下,妍妍既眼神逐漸由鄙視轉為柔和,然後嘆咗口氣,道:「咁...妳都唔想既...」

啊?

咁又過到骨?

不得不説...

妍妍呢個善良既好女仔真係幾易呃幾易氹...

「咁...妳之前...我哋...兩個女仔...果啲...果啲...係咪…係咪…都係…」妍妍越講越細聲…而且塊面都紅咗小小…

啊,佢係講返我哋兩個女仔做愛果次…?(我果陣雖然同妍妍講話女仔同女仔磨唔算做愛,不過實際上我自己梗係唔係咁諗,果陣係諗住呃住佢氹住佢先咁講啫。)

唔通…唔通…佢想係問我果晚係咪因為自己既慾望所以先同佢做?

唔係咁架…

「我…我…果次…都想妳體驗下…舒服…咁妳果陣唔開心吖嘛…我覺得咁樣妳會開心返…」

其實果晚佢喊,我再爬上佢張床上面…我見佢唔開心,然後…大家都有啲身體接觸,佢又當咗我係男仔時候既羅皓勉…所以自自然先發生咗關係…

我唔想佢覺我係因為性慾強先同佢做啊…

「吓…?」妍妍個樣微微愕然,我諗佢可能以為我痴咗線,搵呢樣嘢黎慰藉佢…

我信口胡吹:「小學性教育都有講,女仔可以咁樣黎解決性需要架嘛…所以…我估妳都會有性需要…所以咪…咁樣囉…」

又拎小學性教育黎鳩UP…

「咁即係…如果妳有需要…我都可以幫妳…幫妳…?」妍妍又係越問越細聲,個樣既尷尬又怕醜…

「吓…?」今次到我愕然喇…

妍妍咁樣問…係咪有咩性暗示啊…?

「啊,唔講住喇…」妍妍尷尷尬尬地道︰「算喇…妳都係快啲去沖涼先…」

「呃…好…」

「我攞衫比妳…」妍妍講完就急急腳走咗入房…

做咩個氣氛會突然咁尷尬既…

妍妍好快又出返黎,然後面紅紅咁遞咗一套衫褲比我︰「妳…妳去沖喇…」

「哦…」見到妍妍咁尷尬又怕醜既可愛表情,我心中不由得一蕩…

我而家係女仔黎架…

而且妍妍又唔係靚女…

點解我心入面竟然會有呢一種感覺既…?

妍妍遞完啲衫比我之後諗住行開…

「不…不如…妳…妳入埋黎?」啊,我究竟響度講啲咩?

「吓…?我…我入埋黎做乜嘢啊?」妍妍吃驚地問。

係…係囉…我叫埋佢入黎做咩...?

「妳...妳幫我沖涼抹身得唔得啊?」我越講好似越痴線...

「吓...妳...又唔係病咗…又唔係受咗傷…點解要我幫妳沖涼啊…?」妍妍呆咗一呆之後問。

我有受傷架!

不過…好得七七八八咋嘛…

「呃…因為…因為…我想妳幫下手…」

「咁…妳真係想…?」妍妍吞吞吐吐咁有啲唔太好意思地問。

「…」妍妍咁講係咩意思…?

「咁…咁算喇…」

「啊,妍妍…我…我想啊…」我急忙道。

「咁…咁妳入去先…」妍妍面紅紅唔好意思地道。

我哋大家都係女仔…點解佢要面紅既…

唔通…唔通…佢對我…就算變咗女仔之後都仲係對我…?

啊,痴線咩,面紅就係對我有嘢!

「妳…係咪即係肯幫我?」我吞咗啖口水問道。

妍妍點點頭…

啊,妍妍竟然應承咗…

我有啲意外喎…

佢真係咁善良對我咁好?

「妳…妳仲唔入去?」妍妍問。

「我…我而家就入…」

我仲係男仔同妍妍拍拖既時候都未試過肉帛相見,估唔到我變咗女仔、同妍妍變咗好姐妹之後,竟然會試過同妍妍磨豆腐,又會有咁多機會響妍妍面前露體...

呢啲嘢我仲係男仔既時候真係夢寐以求…

(待續)
萬能插蘇
一百八十六

我企咗響廁所入面呆咗咁諗返我同妍妍拍拖時候既一點一滴…

好似我根本都冇做過任何一件係一個稱職男朋友應該做既事…

難得妍妍仲會對男仔時期既我咁留戀…

而家仲要對我咁好…

「妳…妳仲未除校服啊?」妍妍把聲突然由廁所門口傳入黎。

我回過神來,道︰「未…未啊…」

「唉,要沖涼但又連衫都唔除…」妍妍細細聲道,語氣有啲無奈…

「係…係啊…」因為我響度回憶緊我哋以前既回憶…

應該話…

係反思緊先啱…

「妳唔係要我要我幫埋妳除條校服裙吓嘛…?」妍妍無奈地道。

啊…

其實我就冇咁諗過…

不過…呢個提議好似都幾好喎…

「咁…妳…可唔可以幫手啊…?」我尷尷尬尬咁問…

「真係架…?」

「件校服裙有啲緊…所以…」藉口黎既啫,我平時咪一樣係咁除?

「真…真係咁緊…?」

「係啊…」

「咁…妳擰轉身…行過黎喇…」妍妍細聲道。

於是我就真係擰轉身背住妍妍咁慢慢向後退…

「停…停喇…啊!」妍妍突然吃痛咁輕聲一叫,我隻腳踭同時間感覺到踩中咗啲嘢…

我即時低頭一望…原來我踩到…

「阿勉…妳…踩到我啲腳趾啊…」冇錯,我就係踩到妍妍啲腳趾…

啊,其實點解妍妍唔叫我行咗過去先擰轉身…?

「噢sorry,sorry!」我連忙擰轉身道歉,又踎低身伸出手輕輕咁撫摸返妍妍啲腳趾…

「喂…阿勉…唔好掂喇,啱啱先出完街…污…污糟啊…」妍妍害羞地道。

咁樣透過廁所既燈光仲有氣窗外面透入黎既陽光咁樣近距離地望住妍妍啲腳趾,我先發覺妍妍啲腳趾精巧玲瓏,每隻腳趾仔都好精緻,腳甲就算冇好似啲明星或者AV女優咁塗上指甲油,但佢本身天生既比例就好perfect,加上妍妍有定期修剪腳甲,佢啲腳趾仔睇落真係好完美。

仲有腳形...而家近距離咁睇佢對腳都真係好靚...

我唔係足控,就算妍妍響屋企成日著住拖鞋我都冇特別留意佢對腳,更加唔好講以前仲做緊男仔,無心裝載咁同佢拍拖果段時期...

我吞咗啖口水,然後向上再望一望...

妍妍條腿當然唔能夠叫做美腿,佢雙腿同啲職業Model爭十萬八千里,但係佢對腳既肌膚白裡透紅,望上去已經覺得又滑又吸引...

「阿...阿勉...妳...唔好望我裙底...」妍妍把聲害羞地道。

啊...我響度𥄫緊佢對腳,佢以為我望緊佢校服裙底下既裙下風光...

哎呀...

尷尬喇...

「我...我唔係...」我想解釋,但響妍妍既角度睇起黎,我目光向上又真係好似𥄫緊佢裙底咁...

「不過...不過...如果妳想睇...都...都可以既...」妍妍細細聲地道。

「下...哦...。」我又真係痴咗線咁望咗上去...

我哋兩個係咪傻咗啊...

「妳...睇一陣好喇...」妍妍怕醜地道:「妳...妳仲要沖涼啊...」

「好...好...」我色迷迷咁睇咗一陣...

響昏暗既裙底望妍妍果條淡淡地色既底褲...

個款式只係普普通通既少女底褲…

但我就睇得好著迷…

...

我個人好似開始怪怪地...

但我明明係女仔黎...

做咩要睇返女仔既底褲仔呢…

我又諗返起果個可能性…

唔通…

妖精將我變到咁鹹濕…

其實係對住男女都係咁既…?

「好喇...妳唔好再望喇...起身我幫妳沖涼先喇...」妍妍怕醜咁講...

連妍妍都怕起醜,唔好意思咁樣…

其實大家都係女仔...做乜咁怕醜呢?

「我唔望…唔望…」比妍妍講一講之後,我唔敢再望上偷窺…啊,應該係明窺先啱…

我即刻dup低返頭…

又望返住妍妍隻腳掌…

真係好靚…

望到我係女仔都有啲意亂情迷起黎…

「妳…啲腳趾仲痛唔痛…?」我輕輕咁撫摸住妍妍的腳趾…

「唔…唔痛喇…」妍妍啲呼吸聲好似急促咗小小…

「啱啱…sorry…我係唔小心…冇望到原來妳響後面…」我憐憫地輕捽妍妍啲腳趾仔,又伸過頭去呵返…

其實諗返我都真係幾唔小心下…

咁樣退後而且明知妍妍就咁樣企咗響我後面我都冇留意後面既情況…

「唔…唔緊要…阿勉…妳…可唔可以唔好再"吱"我…我隻腳…好痕啊…」妍妍啲呼吸聲比起啱啱再要急促咗…

好似啲開始發情既少女咁…

點解我聽落…莫名其妙咁有種既…嗯…情慾…性慾既感覺…咁既?

(待續)
佢個腦真係有問題咖
一百八十七

我吞咗啖口水,試圖令自己冷靜返小小...

沖涼咋嘛...

「阿勉...妳...起身先...我...幫妳...除咗件校服裙...」我呢一刻聽妍妍講嘢,好似聽到佢上次響床上面嬌喘把聲咁樣...

我春心一蕩...

「阿勉...妳...聽...唔聽到啊...?」妍妍比我捽同呵佢隻可愛既腳掌搞到講嘢都有小小口窒窒...

我搞隻腳掌佢都會有呢種反應...?

「阿勉...」妍妍把聲好似比我搞到就喊咁...

我唔係想整喊佢...所以我急忙企返起身...

我身材雖然好過妍妍好多,但其實我都只係高佢小小,所以我企起既時候係差唔多同佢面貼面...

佢塊面望落有啲紅有啲熱...好似仲有啲呼吸急促...

...

...

...

無論對男仔定女仔黎講,妍妍個樣真係一啲都唔靚,但佢而家既似怕醜又有啲啲似發情既呢個樣...對我黎講好似有種難以形容既吸引力...

妍妍既咀唇…

好似有種萬有引力咁…

我情不自禁咁慢慢將個頭伸埋去妍妍度…

慢慢…慢慢咁…

「阿勉…」就響我雙唇移得越黎越近妍妍咀唇,妍妍突然輕輕力咁推開我︰「妳再唔除衫沖涼我就出返去架喇…」

比妍妍咁樣推開我個人清醒返小小…

我啱啱響度做乜?

點解無端端會想錫妍妍都有既?

其實妍妍唔肯比我錫搞到我有小小尷尬,不過我唯有硬住頭皮咁講︰「係…係…我而家就除…」伸手準備除…

「妳…唔係話要我幫手除架咩…?」妍妍又問。

「啊…係…係喎…麻…麻煩妳喇。」我個人比啱啱既情境搞到唔係幾好意思,爭啲唔記得我想妍妍幫我除衫…

「唔…」妍妍伸過手黎,將我校服裙背後條拉鍊鬆開︰「阿勉…妳…將妳對手拎返出黎先吖…」

「啊,係…係…」我響妍妍既幫助下將自己雙手由雪白校服裙度縮返出黎,校服裙冇咗雙手既支撐,就沿住我既身體滑落地上面…

而胸前雙峰冇咗唯一既束縛都彈咗出黎...

我淨係穿住底褲仔,成個玉背赤裸裸咁對住妍妍...

「妳...妳自己除埋底褲...?」妍妍問得非常唔好意思...

「妳...妳可唔可以幫我除埋?」我吞咗啖口水,講出呢個毫無廉恥既要求...

啊,啱啱妍妍先唔比我錫,咁佢係咪應該會拒絕我呢個要求?

但出乎意料地,妍妍真係踎低,然後向我輕聲道:「咁妳舉高隻腳先喇...」

真係...

有人講過男仔係好難猜得透女仔心思...

我發覺自己變咗女仔之後一樣係估唔透妍妍既心思...

我輪流咁遞起兩隻腳,等妍妍幫我除咗條底底出黎,中間仲搞到失咗小小平衡,搞到我爭啲跌低,好彩妍妍扶一扶實我...

妍妍幫我除咗條底底之後,我既俏臀就真係啱啱好響佢面前彈彈下咁...

我既屁股仔其實都唔細,但形狀恰到好處,望著唔會有種巨pat既感覺...

我忍唔住擰轉頭向下望一望妍妍,見到佢紅住面咁盯住我既pat pat...

「妍妍...?」

「阿勉...妳下面...好似都有陣味...」妍妍既語氣非常尷尬...

啊,佢望住我pat pat既方向,原來係因為聞到下體陣味?

醜死人喇...

「我…我…都唔係好大陣味啫…?」

「妳返啲企入浴缸先喇…」妍妍移開視線,將散落地上面既校服裙同埋底褲仔拎起再放去污衣籃。

我自己都檻起雙腳走入浴缸,然後拎起花灑,等妍妍行到過黎再遞比佢…

「妳自己唔識開花灑架…?」妍妍接過黎,然後烏低身伸手努力咁去手龍頭打開水…

「咁…我想妳幫我沖吖嘛…」

「懶惰啊妳…」

「嘻…」我好似有啲撒嬌咁偷笑咗一下。

「第一次同人沖涼可能沖得唔好架…啊!!」妍妍首先打開凍水,點知佢拎住個花灑既方向咁啱對住佢自己,佢仲要擰到個水龍頭好大水,射到自成個頭同成身都濕晒…

妍妍比花灑顏射…

「妍妍!妳冇事吖嘛?」我連忙問。

妍妍不愧係一個好笨手笨腳既女仔,正常人唔小心比自己手拎住既花灑射中既時候第一個反應都係即刻移開手上既花灑,但妍妍係嚇咗一跳企返直個人,但就好似嚇呆咗咁由得個花灑係咁射自己…

(待續)
係咪好似就嚟完?
留名
個故仔好崩… 頂唔順主角成個弱智咁
性慾強但唔代表弱智
原來重未完,打算寫幾多章?
其實佢哋唔係沖涼咩?
點解會執著要唔除衫抹身先?
249完,Penana上已經完咗半年
一百八十九

妍妍轉過身黎,準備檻入浴缸…

同上次夜媽媽響床上面做愛唔同,呢一刻日光日白又開埋廁所燈,我可以好清楚咁望真啲妍妍既全相…

妍妍雖然唔靚,身材又唔好,但係佢既皮膚好白滑,一對胸唔大,但配埋大小都唔算大既乳暈,其實係幾好睇…

而且…

今次終於可以睇清楚…

佢既乳頭係粉粉地既紅色,比起普通既粉紅色略為深小小,但配響佢白晢既少女胸上面,真係好好睇…

唔好話妍妍既身體冇睇頭,其實佢白滑既肌膚、深粉紅既乳頭,同埋果雙完美既足踝,都係響平凡中帶出黎既不平凡…

「妳…妳做咩係咁望住人哋…」妍妍注意到我𥄫住佢全身既目光…

「冇…冇嘢…」我讓開浴缸入面既小小位,等妍妍可以有位入黎…

妍妍尷尬地跨咗入黎,我同佢兩個就響狹窄既浴缸入面,面對面咁企咗響度…

「妳…可唔可以淋啲水落我度…我有小小凍…」妍妍問。

「係…係…」啊,我掛住望妍妍,完全唔記得我揸住咗枝花灑,於是我連忙將個花灑頭對住妍妍,等啲熱水可以射晒落佢個身上面…

我將啲水輪流咁打向自己同妍妍既身體,等我哋兩個都渾身濕透,妍妍就話︰「妳比小小位我…我擠小小沐浴露幫妳搽…」

「哦...好...唔該...」

妍妍伸手擠咗小小沐浴露,然後佢紅住面咁由我條頸開始幫我一路搽一路捽...而我就用花灑射住佢,等佢唔好凍親…

妍妍既手指好纖幼好滑...佢幫我搽完捽身體既時候我覺得好舒服...

妍妍慢慢咁由我條頸搽到我鎖骨膊頭,佢捽得好細心,就好似按摩咁...摸到我好舒服...我要忍住先冇舒服到嗌出黎...

妍妍再擠咗小小沐浴露,然後印上我對大胸上面...

妍妍對手好暖啊...

佢慢慢咁將啲沐浴露均勻咁搽勻我既兩胸,然後細心用手慢慢咁捽黎捽去...

「嗯...唔...」我就好似做愛既時候比人揉搓自己對胸咁,一陣陣舒服既感覺襲向腦部...

好正啊...

「阿勉...我係咪太大力整痛妳?」妍妍停手然後問...

我一啲都唔痛...仲覺得...好舒服...

「唔係...力度…妳可以再大力小小都OK…唔該…」輕輕按係舒服…但我諗大力小小可能會仲爽…

「哦。」妍妍講完之後加重再小小力度去揉…

嘩…真係再舒服咗…

但吸收咗啱啱既經驗,我真係好努力咁忍住唔出聲…

不過…

清潔胸部點會唔清潔埋乳頭呢?

我望住妍妍到最後先抹乳頭…

佢只係用手指輕輕咁觸碰,我就已經感受到一陣微微既刺激感…呼吸都急促起黎…爭啲又一次忍唔住叫咗出黎…

其實唔係好夠喉…

但係而家妍妍只係幫我沖涼,又唔係幫我自慰或者同我做愛…唔通叫佢玩我既乳頭咩…

我忍受住乳頭上面傳來既陣陣刺激感…好彩妍妍只係幫我清潔乳頭,唔係玩弄我既乳頭,所以呢一part都好快過…

不過…當妍妍雙手離我對胸既時候,我係有啲依依不捨既感覺…

甚至乎諗如果妍妍真係玩弄我既乳頭都唔錯…

之後妍妍再擠咗啲沐浴露向下抹落我肚仔…

我向下望住妍妍,其實佢真係好細心好有耐性咁幫我抹…

想幫我將身上面果陣精液既氣味擦走…

有啲慚愧…我淨係諗住身體上面既快感…明明而家係沖緊涼…唔係愛撫我…

妍妍再彎低身向下抹,終於到達我既秘密花園…佢先係望住秘密花園停咗停,猶豫咗一陣,然後再伸手擠咗小小沐浴露,然後搽落花園入面既花叢入面…甚至乎好細心咁用另一隻手幫忙撥開花叢清洗入面既陰唇,一臉認真咁幫我捽走入面啲污糟嘢…

「嗚…唔…」我拼命忍住下面傳黎既果種舒適既感覺,等自己唔好發出任何叫聲…

「係咪有啲唔舒服啊?」妍妍關心地問︰「要洗乾淨小小,咁先可以洗走陣味。」

妍妍原來響度研究緊點樣洗走陣精味…但我就比佢搞到成身興恰恰,成身都好熱…下面比佢咁捽法反而有一種空虛感…

好想有嘢插入去啊…

(待續)
究竟最後勉仔食唔食到神駒
應該係神駒食到妍妍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞