【仆街喇,我一覺起身變咗條女】《隻戇鳩妖精將我變咗做女仔》 (2)

243 回覆
18 Like 2 Dislike
已經整咗
唔係勉哥條仆街,衡仔駛鬼瞓響度
一百七十八

我響衡仔所講既櫃桶入面好快就搵到一盒安全套...我將佢哋拎出黎,成盒拎入房...

「唔該晒。」衡仔道謝。

我成盒安全套遞過去比衡仔...佢打開咗個安全套盒,然後拎咗個正方形銀色袋仔出黎...

話時話,雖然我變咗女仔之後直至而家我既性經驗都唔算少,但係安全套我都真係未見過...次次唔係比人中出就係外射...又或者係同妍妍磨豆腐...

衡仔見我眼甘甘咁望住個套,笑問:「做咩啊?未見過dom dom咩?」

「咩...咩喎...」我俏臉一紅,冇否認...

「妳唔係話妳性慾好強架咩?」衡仔笑問,不過睇得出眼神有啲複雜:「我仲以為妳好有經驗添。」

我紅住面咁唔出聲...

咁...我係有經驗...但未試過比人用套搞啫...

不過呢番說話點講得出口啊...

無套中出又或者射到成身都係...

講到我好似好淫賤咁...

「妳想唔想試下幫我帶啊?」衡仔將個安全套過黎問。

「邊個話會幫你帶啊?」我把口係咁講,但隻手已經不由自住咁伸咗過去接住…

衡仔笑咗一笑,道︰「好簡單架咋,妳搣開佢先喇。」

我搣開咗個正方形包裝,拎咗一舊油淋淋既圈出黎…

「妳將個安全套打開笠落我下面,再套落去就得架喇。」衡仔柔聲笑道。

「哦...」我照衡仔所講既照做,將個dom dom笠咗落小衡仔上面...

我摸住小衡仔既時候心神一陣蕩漾...

「叻女!」

比衡仔咁樣讚,都唔知開心好定好笑好,我塊面又紅起黎...

「阿珊,妳上黎吖。」衡仔道。

我又聽佢話咁爬咗上床。

「妳望住果面跪響度吖。」衡仔又指示我。

於是我照佢意思面向住床尾咁跪咗響度…

我感覺到有隻手撫摸緊我光滑既屁股仔,摸到我心猿意馬…然後我又感覺到…衡仔帶咗dom dom既肉棒響我既陰戶外面慢慢磨擦…好舒服…我忍唔住輕聲淫叫起黎…

我…好濕喇…

「快啲…快啲入黎好唔好啊…」我合埋雙眼一邊享受一邊問…

好想比衡仔插…

「好!」衡仔一聲答應,然後我感覺到佢將佢下身一挺,小衡仔就順住我既蜜液滑入咗我既陰道…

「啊!」比衡仔話入就入,我忍唔住淫叫咗出黎,叫完之後覺得呢下我自己真係嗌得太大聲,所以即刻用手掩住自己個咀仔…

「唔駛掩啊…珊…呢度得我同埋妳…盡情叫出黎喇…」衡仔一邊發出野獸般既低吼一邊道…

雖然衡仔係帶咗dom dom,令我感覺到係有層膠響陰道入面進進出出,但係我下體應該係分泌咗大量既淫水,所以小衡仔真係出入平安,每一下都好順利咁隨住我啲淫液頂入咗我子宮既深處…而衡仔每一下既衝擊,都頂蜜蕊花芯深處,令我忍唔住放聲大叫咗出黎…

衡仔雙手扶住我既腰,然後不斷咁向前猛撞,每一下都令我感受到性愛既美好…

其實我仲感覺到有一下衡仔想爬上前再伸前隻手摸我對胸,但係唔知係咪因為啲傷口仲痛,所以最後都係冇咁做到…

「點啊?攰唔攰?駛唔駛換位?」衡仔溫柔地問。

「唔駛…好舒服…我想繼續做你隻狗仔…」我一時衝口而出,都唔知點解我會講埋啲咁羞恥既說話…

「好,就等我好好地扑妳呢隻狗仔!」衡仔講完之後就繼續大大力咁插入黎…

「啊!」真係好正啊…我享受住衡仔既每一下衝擊,屁股仔不由自主咁扭動起黎…

隨住衡仔不斷既衝擊,我下面越黎越感覺到一陣爽快既感覺,然後突然好似一陣刺激感湧上黎,感覺到好似有股暖流洩咗出黎咁…

我高潮了…

「啊!嗯!啊!!!」我真係忍唔住高聲咁大嗌起黎…

「嗯…珊…妳係咪高潮喇…珊…?」衡仔加快佢撞擊既速度、節奏…

「唔…唔…」我高潮緊點答啊…

衡仔大約抽插多二十幾下,佢就輕輕叫道︰「射喇…射喇…」然後,我就感覺到響我體內既小衡仔將一股熱辣辣既精液射咗響個dom dom入面…

(待續)
以勉哥咁弱智,佢會唔會分錯底面咖
睇黎葉開嘅性知識都幾弱...
1, domdom要按住前面個儲精袋先好戴,
如果唔係的話入面有空氣可能會爆
2, 只會撞到子宮頸, 唔會入得到子宮
同埋中出時條女唔會FEEL到有暖流,只係知道條撚係度抽蓄

不過咁認真做乜,睇得開心就算𡃵
睇嚟大家都經驗豐富
多謝大家咁留意細節,下次有機會再寫好啲
一百七十九

衡仔射完之後將佢既陰莖掹返出黎,然後跌坐返響自己張床上面,微微咁喘住氣…

而我要黎撐住自己身體既雙手都冇乜力,雙手一軟,成個人拮起屁股仔咁扒咗響床上面喘住氣休息…

抖咗一陣之後,衡仔開聲道︰「妳過唔過黎我呢面休息下啊?」

「嗯。」我應完之後就光脫脫咁四腳爬爬咁爬過去衡仔旁邊瞓低。

衡仔笑道︰「妳真係好似隻狗仔啊。」

「咩喎,咁響床上面就係咁爬過黎架喇…」我一瞓低就望到小衡仔仲笠住個dom dom仲未清理,於是指一指問道︰「駛唔駛抹返乾淨佢啊?」

「一陣先,我有啲攰,又有啲痛…」衡仔苦笑咗一下,又道︰「啱啱扑嘢果陣爽緊都唔覺,不過其實郁到啲傷口,有啲位都仲痛痛地。」

「你為咗做愛,連傷口都唔顧喇。」我取笑咗衡仔一下,問︰「不如等我幫你清理喇…」

「唔…都好。」衡仔道︰「不過啲廁紙響廁所入面。」

「嗯,我過去拎。」我光脫脫咁得對白襪仔走入廁所拎廁紙既時候,突然好似聽到大門外面有開鎖既聲音…

我呢一驚非同小可,而衡仔都好明顯聽到,向住我講︰「快,快啲出去將妳對鞋拎入黎!」

係喎,我對鞋仲響廳度,於是我用九秒九既速度衝出廳,拎咗對鞋衝入房就啱啱好聽到大門被打開既聲音…

真係千鈞一髮啊…

衡仔都唔顧得身上面既傷,佢面容有小小扭曲咁以神速除咗個安全套著好條褲,然後指一指個坐地衣櫃,輕聲道︰「妳入去匿埋先,唔好出黎住…」話都未講完,佢就將我條校服裙掃晒入床下底,然後就一陣風咁飛咗出去廳…

我就算唔願意都冇辦法,唔好話件校服裙咁難著我都唔知著唔著得切衫,就算我著得切,比衡仔屋企人見到有個學生妹響返學時間響衡仔屋企出現都已經有啲唔妥,何況而家我全身上下除咗對白襪仔就乜都冇著?

我匿入衣櫃前見到地上面衡仔走得太匆忙黎唔切處理既安全套,順手將佢拎埋入衣櫃,廢事如果一陣衡仔屋企人入到黎比佢哋見到…

我掩好衣櫃門,全身捲縮響衣櫃入面,啲位都係啱啱好…

唔...衣櫃入面全部都係衡仔啲男人味...

啊...我...我其實都仲感受到高潮既餘韻...

而家又比我咁樣比啲男人味包住...

我...我...

「媽,上黎唔講聲先?」衡仔把聲響廳果面傳入黎…暫時令我清醒返小小...

佢哋講緊咩呢...?

「阿媽日日都係呢啲時間上黎架喇。點啊?好啲喇嘛?」一把女人聲關懷地問。

「嗯,有啲傷口已經結咗焦喇,好快會好返晒。」衡仔淡然道。

「唉,你塊面都唔知會唔會留疤痕...」衡媽媽嘆咗口氣:「總之今次真係無妄之災...衡,你不如老實咁同阿媽講究竟係發生咗咩事喇?」

「......」衡仔沉默咗...

似乎佢其實都冇同屋企人講過發生咩事...

「你話比阿媽聽喇好唔好?」衡媽媽擔心地道:「你叫阿媽唔好信報紙...咁你都要話比阿媽知咩事架?」

「......」衡仔都係冇出聲...

「仔...你會冇事既...」

「唉...」衡仔終於細細聲咁答咗衡媽媽幾句...

啊...佢講乜嘢呢...?

我聽唔清楚...

我個人向櫃門靠前咗小小...想八下衡仔講乜嘢...

佢會唔會係講緊我呢...?

點知響我靠前緊既時候,我比掛響衣櫃啲衫擦一擦中我雙眼,隻手一失平衡,拎住響我手上面果袋裝滿咗衡仔精液既dom dom唔小心跌咗,然後我感覺到胸上面一陣小小暖暖地既感覺…

「唔?」我輕聲叫咗出黎…

啊,我唔小心將衡仔啲已精液倒瀉晒落自己身上面…

我摸一摸自己對胸,真係摸到一陣黏答答既感覺…

我將自己沾滿咗衡仔精液既手放近鼻哥一聞,鼻入面即刻傳黎果陣男性精子既氣味…

啊…我好似…又想要喇…

到底而家衡仔同佢媽咪響廳入面細細聲咁講緊啲咩已經唔再重要…

我淨係想好似啱啱咁…

淨係想要衡仔條大肉腸…

(待續)
勉哥痴線咖
本身就用碌鳩諗嘢,變咗女人就變用閪諗嘢
佢比妖精變咗做淫婦吖嘛
一百八十

我呆呆咁聞緊鼻前既精液…

然後…我好似控制唔到自己咁,做咗個我自己都意想唔到既動作…

我就好似以前自己係男仔既時候睇果啲AV入面既女優咁,好似著咗魔咁響黑暗之中望住自己沾滿咗衡仔精液既手指,然微微咁張開口,將自己隻手指放入口入面啜沇…

係一陣鹹鹹地苦苦地澀澀地既味道…

係一陣慾望既味道…

我啜住自己一隻手,想將上面既精液全部吸晒落肚...而另一隻手...就將衡仔啲精液搽匀自己既一對大胸...

我火斷忘形咁啜手搓胸...發覺衡仔啱啱應該真係射咗好多出黎...真係搽極都好似仲有咁既...

於是...我將衡仔既精液...唔止搽響胸度...仲搽埋落我條頸、搽埋落我肚仔、搽匀我全身...

啊...

我好似用緊衡仔啲精液沖涼咁...

我啜完既果隻手指又再響自己身上沾一沾衡仔啲精液...然後再用果隻又再沾咗啲衡仔精液既手指放落小珊珊度係咁捽...

啊...

我要將衡仔啲精比晒我既小妹妹啊...

唔知點解我就係有股咁既慾望...

於是我忘形地係咁用隻手指捽妹妹,就好似想將手指上面、妹妹附近所有既精液都捽晒入小珊珊既蜜穴咁...

「啊...」我輕聲呻吟咗出黎...

咁樣用啲精液黎捽妹妹都好舒服啊...

但係廳度有人啊...

我唔可以嗌出黎...

唔可以啊...

我將本身響胸上面搽緊精液既手伸入我既咀仔入面,然後輕輕咁咬住我既手指,等自己唔好叫出聲...

啊...

手指有陣精味...

好…好正…

我一路啜住手指,一路捽住妹妹咁自慰…

出面有兩個人響度架…

一唔小心發出太大聲就會比佢哋發現…

但係…

我咁樣比一陣男人味包圍住、搽勻晒成身精咁自慰真係好舒服啊…

「唔…唔…」我咬住手指咁輕聲呻吟…

滋…滋…滋…

我下體手指同妹妹既磨擦發出咗潺潺水聲…

我屁股仔好似感覺到有小小水咁…

係咪我啲淫水流到成個櫃底都係啊…?

啊…好爽啊…

我下身突然傳黎一陣好刺激既感覺…

啊,唔得喇我…

我手指加快咗速度又捽又插小珊珊,自己都開始急速喘氣起黎…

真係唔得喇…

我下體突然好似有種瀨尿既感覺咁…

死喇…死喇…

我記得呢種感覺…

爽死…爽死…

係張彥果陣響公園個殘廁…

係啊…

係果種感覺…

原來我自己一個都做得到…

「啊…啊…」我好似就黎控制唔到自己既呻吟聲啊…

我咬實果幾隻已經佈滿晒唔知係自己啲口水定衡仔啲精液既手指…

唔可以叫得咁大聲架…

「唔?衡,你聽唔聽到有啲聲?」房外傳黎衡媽既聲音…

啊…死喇,佢係咪聽到我啊…

但…比佢聽到…

好似仲…我好似仲覺得更加刺激…

「冇啊,媽,係咪妳聽錯啊?」衡仔把聲仲好淡定…

啊…

我係咪要比人發現喇…

諗到呢度…我下身突然一陣抽搐…我感覺到一小束一小束既淫水由我既蜜穴之中係咁噴出黎…

「啊…吖…」我已經咬實手指,儘量…儘量…唔好發出任何聲音…

但係…真係好爽啊…

啪嗒!啪嗒!

啊...我啲淫水噴咗落櫃門度...

「...」我喘住氣咁挨落櫃背...仲享受緊高潮既餘韻...

平時我DIY都好舒服...但都未試過好似今次咁舒服...

「係咪啊?邊度有聲呢?」外面仲傳黎衡仔既聲音...

我冷靜返小小落黎,於是繼續一面用手指按摩陰部,一邊聽下佢哋講乜嘢...

好刺激啊...我㩒落去小珊珊果度既時候,一陣興奮既感覺又黎喇...

唔...要集中精神聽下佢哋講乜嘢先...

「但我啱啱真係好似聽到有其他聲...」衡媽好似諗到啲嘢咁,問衡仔:「仔,你呢度會唔會有污糟嘢架?」

「咩污糟嘢啊?」

「即係果啲…朋友啊,你睇唔到果啲朋友啊…」衡媽把聲有啲猶豫地道︰「即係搞到你時運低果啲嘢…」

「媽,妳唔好咁迷信喇。」衡仔沒好氣地道。

「唔係迷信啊…如果呢度唔係有果啲污糟嘢,又或者風水唔好,點會搞到你而家咁啊…」衡媽講下講下,好似啜泣既聲音…

「冇啊,呢個世界邊有啲咁既嘢架,媽,唔好亂咁諗喇。」衡仔有啲不耐煩。

(待續)
衡仔都曳喇
橙,扑扑下嘢比人打擾
一百八十一

「仔啊,你以前唔會咁樣窒阿媽架…如果唔係呢度有啲污糟嘢,搞到你都精神…精神錯亂埋,你話點解釋吖?」衡媽有啲大反應咁答。

衡仔應該係沉默咗一陣,佢先用返溫柔小小既語氣同衡媽講︰「媽,我經歷咗件咁既事,又受咗傷,仲唔知會唔會毀容…唉…咁我心情唔好都好正常啫…」

衡媽道︰「咁咪係囉…你搬返黎屋企先喇,咁阿媽可以睇住你吖嘛。」

「我唔想見咁多人…」衡仔嘆咗口氣,道︰「呢件事遲啲先算喇。」

「果啲都係你屋企人,驚咩啊?大家都好擔心你架。」衡媽道。

「屋企人我都唔想見住...」

「但係...」衡媽仲想勸衡仔。

「就咁先喇...媽,我想抖下。」但衡仔都唔比機會佢再講。

「咁...唉,好喇。」衡媽道:「都差唔多食晏喇,阿媽今日買咗條魚上黎蒸比你食,魚有蛋白質啊,食多啲,你傷口都好得返啲。」

聽到呢度我突然嚇咗一嚇,本身仲好悠閒咁按摩住小珊珊既手指都停咗落黎...

衡媽仲要煮完飯同洗埋碗既話,我咪有排都走唔到?

咁點算啊?

我仲約好咗妍妍考完試同佢去食lunch架喎?

衡仔冇出聲,好似係諗咗一諗,先開口道:「媽,我想食蕃茄炒蛋。」

「好,好。你想食咩阿媽就煮咩。」然後隔咗一陣,佢把聲又傳咗入黎:「仔,雪櫃入面冇晒蛋啊,阿媽幫你去超級市場買吖。」

「唔該阿媽。」

「仔...你今日睇落好似精神返小小。」

「係咩?」

「係啊...如果你日日都咁精神就好喇。」

「嗯。」

然後我就聽到廳外面傳黎既一陣開門聲…

咦?

衡媽出咗去超級市場買蛋...

唔通係衡仔明知雪櫃冇蛋但為咗駛走衡媽媽先至同佢講想食蕃茄炒蛋既?

就響我仲諗緊既時候,衣櫃門突然打開咗,響櫃入面匿咗咁耐,我覺得好似有一陣強光射入我眼睛咁,只見衡仔突然響我面前出現,然後佢望住我個狼狽樣,啞然失笑道︰「阿珊,妳搞咩黎?」

我而家就咁坐咗響櫃底,成身精液,一隻手捽緊小珊珊,另一隻手就放咗入口係咁啜…

啊…咁樣比衡仔望住…好肉酸啊…好羞恥啊…

「點解妳成身都好似...好似...果啲係咪我啲精黎架?」衡仔問。

我大羞,但係又可以點否認?唯有點點頭...

「妳話妳性慾強,似乎唔係假架喎。」衡仔恥笑我道。

「我...我...」我一臉嬌羞咁望住衡仔不知所措...

「做咩用我啲精幫自己沖涼啊?」衡仔恥笑住問。

「我...我...唔小心倒瀉咗咋嘛...」我總唔能夠承認自己真係拎咗衡仔啲精黎沖涼架...?

「哎呀,本來想叫妳趁住我阿媽落咗街買嘢呢個機會快啲走既,但妳而家咁既樣...」衡仔講講下又笑咗起黎。

「你...你唔好笑人住喇...」我望一望自己痴立立既身體:「我...點算好啊?」

「妳沖唔沖涼先啊?」衡仔問:「不過係就快啲啊,阿媽佢可能好快返到。」

我本來想點頭答應,但聽到話衡媽可能隨時會返黎就猶豫起黎,衡仔見狀笑道:「一係我比條毛巾妳抹乾淨自己喇,咁至少唔駛用咁耐時間。」然後一面正經咁講:「妳...總唔能夠就咁樣就著返件校服走人架?」

講到最尾果句既時候,衡仔好明顯係扮正經扮忍住笑黎講...

其實佢係笑緊人既...

「好...唔該晒...」我唯有扮睇唔到輕聲咁道謝。

真係羞死人...

「妳出黎先喇,仲諗住坐響衣櫃入面咩?」

「哦...」我真係好尷尬啊...

衡仔響我隔離另一個細小小既衣櫃既其中一格拎咗條毛巾出黎遞比我:「快啲抹咗個身先喇。」然後就有啲辛苦咁趴低,將床下底我既校服掃返出黎...

「唔...嗯...」衡仔好似有啲痛...

我一邊抹身一邊問:「衡仔,你...你痛唔痛?」

「冇事,冇事。」衡仔雖然係有啲吃力,但最後都將我啲底褲同校服裙拎返出黎遞比我:「著住呢啲先,妳個bra比我掃到好入,等我搵個掃帚撩返佢出黎。」

如果要衡仔再趴落哋既話,應該又會整痛佢,我唔忍心…

明明我黎係為咗睇下佢有冇事,冇理仲要係咁整痛佢架嘛…於是我同衡仔講︰「唔駛執喇。」

(待續)
勉哥癲㗎
條友係CLS的
一百八十二

衡仔呆咗一呆,道︰「吓?」

「我見你啱啱好似好痛咁,唔忍心再整痛你啊。」

「哈,我仲以為妳唔想著bra真空上陣。我冇事喇,邊度痛?」衡仔笑一笑,就想繼續走出去拎掃帚。

「唔好去喇…」我急道︰「我…我…當紀念品咁送比你喇。」

衡仔好似比我呢個建議嚇親,問︰「妳話咩話?」

「我...我話...留低個bra比你當禮物啊...」我越講越細聲...

「哈哈,以前我都唔覺妳係咁鹹濕,原來妳真係性慾強喎!」衡仔取笑我道。

「咩喎...咁我都係唔想你痛啫...」

衡仔走過黎,由我手上取過毛巾,柔聲道:「好喇,多謝妳喇。妳睇妳抹到自己都唔乾淨,都係等我幫妳抹喇。」

「哦...」我由得衡仔用毛巾幫我抹身..

唔知衡仔係咪有心,佢抹我胸前兩粒乳頭既時候好似特別用力同有心機咁隔住條毛巾搓弄我既乳頭...

「唔...」我臉上一熱,忍唔住輕聲呻吟咗出黎...

「妳真係性慾好強喎。」啊,衡仔響我唔小心爆唔果句話自己性慾強之後已經三番四次咁用呢樣黎取笑我...

「你...特登咁整人既...」我把聲比衡仔咁搞到有啲喘氣...

呢個時候衡仔先幫我抹埋身體其他地方,笑道:「唔玩喇,妳快啲著返衫喇。」終於收手了。

「哼!」

「阿珊。」響我著緊底底既時候,衡仔突然叫咗我一聲。

「哼,乜嘢事啊?成日蝦我既衰人!」

「多謝妳。」衡仔把聲好有誠意。

「下?」我有啲愕然︰「做咩無端端多謝我啊?」

「我呢幾日…唔係,應該話我自從出咗院之後,一直自己匿埋胡思亂想。我知有好多人,好似屋企人同朋友咁佢哋都好擔心我,但我而家搞到咁,我真係唔想同佢哋見面,甚至…連妳我都唔想見,唔想比妳見到我而家咁既樣。」

「衡仔...」

「妳唔好停晒手先得架,快啲著好條校服裙喇,唔係一陣阿媽返到黎就麻煩架喇。」衡仔取笑一下我,之後續道︰「多謝妳無端端今日上黎,然後…咁樣開解咗我唔少。多謝妳性慾咁強,哈哈!」

「喂呀!」

「哈哈...」衡仔笑下,續道:「原本我以為自己真係未ready好去見妳,但係…原來有啲事逼下逼下,其實都唔係想像中咁難去面對。總之…我真係好想多謝妳喇,妳今次真係比咗好多勇氣我,我諗就算最後turn out出黎真係毀咗容、個樣真係救唔返都好,我都已經有足夠既勇氣,令我可以勇敢地生活落去,面對黎緊唔同既難關。」

「衡仔,你唔好講埋啲咁肉麻既嘢喇...」話雖如此,其實我已經聽到有啲眼濕濕...

畢竟係我連累到衡仔搞到而家咁既...

如果真係可以令衡仔打起返精神既,咁我今次失驚無神殺上黎總算值得...

「好喇,妳都著好晒衫,快啲走喇。」衡仔笑住咁趕我走。

見到衡仔笑返就好喇。

「我會再黎探你架。」我行出廳,著埋鞋準備離開。

啊,衡仔既技術都唔錯...

如果下次上黎都可以同佢...

啊,唔可以咁鹹濕啊。

「阿珊,妳唔駛再上黎喇。」衡仔把聲響我背後響起。

「下?」我擰轉頭,有小小愕然。

「我認真架。」衡仔道:「響呢件事發生之前,我咪已經講過想重新出發,將心入面既陳年舊事放低既?響我真正咁再次出發之前,我哋都係唔好見面住。我呢個諗法,到而家都仲有效架。」

係好似有件咁既事,但而家既情況又點同呢?

「我想陪你去渡過呢個難關啊…畢竟…你係因為我先搞成咁架…我…我好過意唔去…」

衡仔柔聲道︰「我都講過好多次,呢件事真係完全唔關妳事架。冇人會想遇到個痴線佬,一切都係意外黎架咋。」

「唔係架,如果唔係因為我對果個傻佬太過…太過…」本身我係想講如果我唔係色誘John,同佢做咗愛,都唔會打開果個乜嘢潘乜拉既盒,搞到佢性情大變,做出呢啲咁既事出黎…

衡仔就好似知我想講乜嘢咁,道︰「即使係咁,都唔關妳事。妳啱啱夠同我做咗喇,妳覺得我會唔會咁吖?」

我搖搖頭。

衡仔笑道︰「咁咪係囉。所以其實無論妳點講都好,我哋最唔好彩既,都係因為妳遇上咗個痴線佬,哈哈。」

(待續)
呢種男人只會小說中出現
衡哥真心好好仔
仲要好聰明
知道勉哥呢啲絕對係邪花
援過交,唔知俾中出左幾多次,連變態毒撚都拮過,千祈唔好上身
珍,呢啲痴線公廁女應該敬而遠之
好仔黎既,希望佢遠離勉哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞