【仆街喇,我一覺起身變咗條女】《隻戇鳩妖精將我變咗做女仔》 (2)

243 回覆
18 Like 2 Dislike
呢條友真係食嘢唔做嘢,做嘢打爛嘢
用對波夾下衡仔都好丫

其實係鳩人一個,難聽啲講其實係唔死都冇用啲friend
唯一存在價值
一百七十四

衡仔望咗我一陣,又嘆咗口氣︰「咁一係妳唔駛郁住,借妳膊頭比我喇。」

我真係唔郁,但就突咗突膊頭出黎,問:「咁樣?」

「嗯。」衡仔伸咗佢隻手掌出黎搭住我膊頭,道:「就咁行入房喇。」

「知道。」

由於啱啱整痛過衡仔既關係,所以我都唔敢太大動作咁行,驚再次整痛佢。

衡仔行咗兩步,反而忍唔住笑咗出黎:「妳做咩行到成個機械人咁?」

「咁...我驚整痛你吖嘛...」

「傻妹...我手掌上面冇傷口架。」衡仔笑笑道。

我忍唔住噗哧一笑,道:「係喎。」

終於...佢有小小似返之前既衡仔...

我比衡仔扶住膊頭咁慢慢行入房,再扶佢坐響床邊。

「痛唔痛啊?」

「其實好返好多架喇,好多傷口都埋緊口,只要唔係大大力掂到正一正啲傷口都唔會話太痛既。」衡仔答。

「你…仲有冇嘢要我幫手?」雖然衡仔啱啱係叫我唔好留咁耐,但我真係有啲內疚,唔想咁快走,想睇下有啲咩幫到衡仔手。

「冇喇,妳返去先喇,唉。」

「我坐響度陪你一陣喇。」我拎起佢書枱隔離張凳坐咗響衡仔隔離,完全當佢講既嘢冇到。

「唉,隨便妳,但我屋企人遲啲真係會上黎,妳唔驚就坐下喇。」衡仔將眼鏡除落黎放好響床頭,再慢慢咁鑽入被竇。

明明諗住避開我,衡仔先走入房,點知我又跟埋入去,衡仔真係有啲哭笑不得咁望住天花板。

我坐響凳上面望住佢,心中既內疚之情更重…

「阿珊…」衡仔突然開口先。

我仲以為佢話仲係唔知點面對我,所以唔會同我講嘢添。

「係,乜嘢事?」

「我諗咗好耐...想問妳啲嘢,但又唔知應唔應該問出口?」衡仔有啲啲猶豫咁問。

「唔?你想問咩?問喇。」

「真係問得?」衡仔都係再三猶豫,好少見佢係咁。

「你同我之間有乜嘢唔問得架?」我下巴輕輕咁笑住回答。

再講,我搞到你而家咁,答你個問題又算得係乜嘢?

「咁...之前個痴線佬講果啲嘢係咪真?」衡仔問。

「下?」我嚇咗一嚇...衡仔講John?

「佢同妳果啲。」

「邊...邊啲...?」

「佢話妳同佢做過愛果啲。」衡仔最後嘆咗口氣,直接好直白咁問咗出黎。

「我...我...」我啱啱仲咁口響話我同衡仔之間冇嘢唔問得,點知呢條問題我就已經唔知點答...

呃佢?

等佢唔好亂諗嘢?

但佢而家咁已經好慘...

定係唔好再呃佢好?

不過我猶豫得一陣,衡仔就好似已經估得到個答案咁,苦笑道:「嗯,我明架喇。」

「我...唔係...我...」我本身就唔係口齒伶俐既人,就算變咗女神都一樣,而家咁既情況,我個腦更加係轉唔到。

「冇事,冇事。」衡仔苦笑咗一下,道︰「我都係出黎玩過一排既人,點會唔知?不如咁講,妳做得PTGF,就算會做埋呢一步,都係好正常既事…」

「我…我…」我仲響度「我」乜鬼啊,快啲解釋喇!

「哈,不過諗返起我最初見到妳既時候,妳既反應真係好得意,乜嘢都唔知咁,我仲以為妳係果種好單純既女仔添。」衡仔笑住咁講。

「唔…唔係咁架…我…我只係性慾強…」啊,我講咗啲乜嘢啊…

「啊?」衡仔比我既回答嚇咗一跳…

「冇…冇嘢…」

我成功令到個氣氛尷尬起黎,於是我哋兩個又沉默咗一陣。

過咗一陣,衡仔又開口︰「我真係好奇下架咋,我講過,呢件事我冇怪過妳,而我都仲係當妳係我朋友。」

我望住衡仔貼滿紗布既面,內疚感又湧現...

我輕輕咁伸隻手入被竇入面,輕輕拉起佢隻手:「多謝你...」

「傻妹。」

衡仔手掌冇乜受傷,所以佢都由得我握住,然後我感覺到佢隻手都慢慢加大力度,緊握返我隻手。

隔咗一陣,佢終於再次開口:「妳都差唔多係時候走喇,我再搵妳喇,我唔係呃你架,我啲屋企人真係會上黎架。」

「嗯...」到頭黎,我上到黎衡仔屋企,除咗係見到衡仔真人、大概了解到佢傷勢之外,我都冇乜點幫過佢手...

我企起身,走到床頭、走埋衡仔身邊,然後𠌥到身錫咗佢咀唇一啖...

我而家做到既,其實都係得呢啲...

(待續)
勉哥呢啲人真係近下佢都會隨時仆街
簡真係災星
一百七十五

我錫完衡仔一啖,企返直個人望住返衡仔...

我哋四目交投...

佢既眼神...好似好複雜咁...唔識形容...

佢好似對我有啲依依不捨、唔想我走咁,同時間又有種失望失落既感覺…

其實…會唔會係衡仔把口雖然係想我走,但實際上佢係想我陪響佢身邊?

我忍唔住又烏低身錫多衡仔一啖…

不過…今次我感覺到…衡仔錫我錫得好用力、錫到唔想我既咀唇離開…

彷彿要將佢既不捨同失望都要藉由呢一吻發洩出黎咁…

錫下錫下,衡仔都唔記得佢自己隻手受咗傷,佢用雙手捧住我既臉蛋,繼續用力咁錫…

「唔…唔…」我想講嘢,但因為大家都錫得好用力,所以講到好口齒不清…

「?」或者係感覺到我有嘢想講,於是衡仔既咀唇稍微離開咗我雙唇…

「你痛唔痛啊?我…驚整痛你…」我關心地問…

「冇事…」衡仔講完之後廷起自己個頭,向我錫咗過黎…

雙唇又再交疊埋一齊,然後…衡仔條脷穿過咗我兩片櫻唇…伸入咗我口腔入面…

「唔…唔…」今次係因為舌吻而發出既輕聲呻吟…

越錫…我覺得個身越熱…

錫咗一陣,衡仔收返埋佢自己個頭,笑咗一下道︰「係咁愕高個頭好攰。」

我凝視咗衡仔一陣,覺得好似唔係幾夠喉…

「妳塊面紅卜卜咁好可愛。」衡仔取笑一下我…

我本來爭啲衝口而出︰「不過你塊面就好多紗布睇唔到…」但好彩剎得住口,冇響呢個時候講埋啲咁掃興既事…

我諗…衡仔就算好返之後,都一定會破相…

衡仔可能真係冇怪過我,但呢件事真係因我而起…

「真係好可愛…」衡仔又講多次,然後再用手掌掂一掂我面豬登…

衡仔唔係一個靚仔、而家又滿面紗布,但可能啱啱果一轉茄輪打到我個人有啲興烚烚…

呢一刻,我覺得佢個木乃伊樣好似有種魔力咁…

引我再錫多次落去…

「唔…」我一隻手㩒住床邊烏低身,另一隻手撥一撥啲頭髮去我耳仔後面,然後…雙唇再次交疊埋一齊…

我…我好似…有啲想要…

我伸手入去校服裙入面隔住條底褲摸一摸…

啊…

好似濕濕地啊…

衡仔眼尾一督,似乎見到我呢一下淫淫地既動作...佢好似錫得肉緊咗...

雖然我有啲想要...

但係我又驚整痛衡仔,唔太敢有進一步行動...

不過我唔敢,唔代表衡仔唔會,佢隻手掌慢慢掃上我條腰,然後再掃到我個胸上面...

「你...唔痛咩...?」

衡仔輕輕咁推開我,然後撐起個人坐起身,道:「痛架...不過...有啲好似忍唔住咁。」講完之後向我壞笑咗一下,再撐起個人錫落我條頸度...

「忍唔住乜嘢啊...?」我簡直係明知故問...

「妳話呢...?」衡仔慢慢咁由我條頸錫落我校服上面...

不過可能係因為佢啲傷口都真係仲痛既關係,所以佢錫得好小心、好慢...

最後衡仔停咗響我胸前係咁錫…

唔…呢種有啲酥麻既感覺…

好舒服…

不過…

「你啲口水…整濕晒我條校服裙喇…」我望住胸前個位,啲口水跡越黎越多…胸口仲感到一陣涼浸浸既感覺…

衡仔移開佢個頭欣賞一下自己既傑作,然後同我講︰「咁妳不如除咗佢?」

我白咗佢一眼,然後雙手繞到背後,將校服裙條拉鍊拉落黎。

幾個月以黎…呢個動作我已經變得好熟手…

刷一聲,我條校服裙就腿到我腳邊...淨返全身既白色少女bra同底底...一對白襪仔...

衡仔吞咗啖口水,然後拉咗我埋床邊,又想再錫我既胸部...

「你等我摺好條校服裙先喇...一陣間皺晒啊。」我小心翼翼、輕輕咁推開衡仔隻手,驚整痛佢。

「嗯。」衡仔應咗一聲,然後就坐響度欣賞我摺衫…

「摺完喇。」

「上黎吖。」衡仔向床入面挪入咗自己既身體,讓咗佢半邊床比我。

我捐咗入衡仔被竇入面,坐咗響衡仔隔離…然後佢又唔顧自己身上面既傷勢,對住我既雙峰錫咗起黎...

「唔...」好酥麻...好舒服...

錫咗一陣,衡仔隻右手就繞咗去我背後,除咗我既白色少女bra...

(待續)
同木乃伊做愛係咩感覺
衡仔終於要衰鹹濕了
LM 雖然睇主角咁匡智有啲搞唔掂
但係見倒妍妍咁SWEET 就覺得想追落去
未貼164 就貼165 難怪成日好似睇睇下無啦啦跳咗個場景...
前面都有試過 但無今次咁覺眼 無粒粒就變咗搵倒隻公仔同埋無啦啦搵口罩
我諗前面都應該試過貼漏 未睇倒結果希望妍妍有個好ending
抱歉,有時copy and paste完之後冇特別留意
一百七十六

衡仔好純熟咁單手就除咗我既少女bra...我既一對乳房就彈咗出黎...而衡仔就眼甘甘咁望到實晒...

本來我爭啲想衝口而出咁講問佢未望過咩,但諗起佢上次望我全裸既時候係我哋一齊比人禁錮既時候…所以話到口邊都係冇講,廢事掃大家興…

佢望咗一陣,就又哄個頭埋黎,係咁用佢既咀仔輪流攻擊我兩邊既乳頭…一手托住我個胸…

「你整到人哋成個胸都係口水喇…」我感受到乳頭上面口水暖暖地既溫度…

不過衡仔始終都係因為身體上面既傷口,個人郁得唔係咁方便,而為咗服侍我,在響我旁邊既佢,條頸好似烏龜咁伸黎伸去,好辛苦咁…

橫掂衡仔都服侍咗我一輪,係時候到我服侍返佢,於是我輕輕咁推開咗佢,然後爬到佢條腰附近…

「阿珊?」衡仔有啲莫名咁問。

「到我幫下你喇…」我用隻手輕輕力咁掂一掂小衡仔…「冇整痛你吖嗎?」

「傻妹,個痴線佬都冇斬我啫啫,梗係唔痛喇。」衡仔笑道。

「咁我都係關心你啫…」

「係喇,多謝妳喇。」

「哼!」

好似上咗黎衡仔之後,直到呢一刻,我哋先藉住「性」,回復返以前做PTGF果陣兩個人相處果種氣氛…

我隔住衡仔條褲,輕輕手咁chok下小衡仔,隔住條褲都發覺佢已經堅硬如鐵柱…

到我吞咗啖口水…

我…

好想要呢條肉棒…

「唔…扯晒旗喇喎…」我笑道。

衡仔都笑起黎,道︰「如果見到妳唔著衫,又比妳係咁摸都唔扯旗,我諗果個男人應該係陽痿。」

「嘻。」

我再chok多幾下小衡仔,大衡仔就坐響床上面輕聲地嘶吼起黎…

聽到佢低聲既呻吟聲,我都受到刺激,另一隻搓弄自己既乳頭起黎…

「唔…」雖然自己用手指整冇啱啱衡仔用條脷整我咁刺激,但自己咁樣慢慢搓,都令到自己的慾望旺盛起黎…

衡仔見我響度自摸,佢笑咗一笑︰「哎呀,有人忍唔住自己揸自己喎。」

「咩…咩喎…」我比衡仔咁樣取笑,面上微微一紅,道︰「咁…咁…我自己都想要架嘛…」

都話我性慾強喇...

「出句聲,等我黎幫手咪得囉。」衡仔笑住咁撐起身向前,真係想幫我揸波...

不過雖然佢而家應該都係慾火焚身,但性慾掩蓋唔到傷口既痛楚,佢撐身向前既動作好慢好唔自然...

「唔好郁,等我黎服侍你喇。」

係我搞到衡仔而家咁...

我應該出多幾分力既...

「呢啲嘢邊有分架?」衡仔個人慢慢咁撐前,然後真係伸出揸波龍爪手,向我既胸部襲擊...

「啊...!」我感覺到衡仔粗大既手指響度搓弄我既乳頭...

呢種感覺...

好刺激好舒服...

「啊...啊...」呻吟聲不斷響我口中嗌出黎...

忍唔住喇...

我本來自摸既果隻手,就轉而隔住條底褲撫摸自己既下陰...

真係濕晒喇...

我真係比妖精變到好鹹濕...好敏感啊...

衡仔當然見到我做乜嘢,佢輕輕咁撥開我隻手,用佢另一隻手進攻我既小蜜穴...

佢既手攝咗入我條底褲仔入面…用手指搞動我既妹妹…

「唔...」我掩住口...但都淫叫咗出黎...

啊…佢搞到我妹妹流晒口水喇…

響衡仔兩隻手雙重夾攻之下,我漸漸變得唔能夠專心咁幫衡仔chok小衡仔,只係享受緊自己身體傳過黎既快感...

「唔...嗯...好正...」我忘形地嗌咗出黎…

衡仔又再烏低個頭去錫我乳頭…

好正…

衡仔都有啲技術…

「我…我…可唔可以…除咗條底底…」我問…唔想條底底阻住衡仔隻手指撩入黎…

「好…好…」衡仔埋頭響我心口點點頭…

於是我企一企起身,然後幫自己除咗條底底…

我而家全身得返雙腳上面既白襪仔咋…

「阿珊,妳可唔可以都幫我除埋條褲啊?」衡仔問。

我迷迷糊糊咁點點頭...

好想比衡仔插啊...

我有啲急咁幫衡仔除條運動長褲,結果好似整痛咗衡仔腳上面啲傷口...

「啊,sorry...」我回過神,歉然道。

「冇事啊,小小痛啫。腳上既傷口冇咁犀利。」

「嗯。」今次我小心翼翼咁幫衡仔除埋條褲同底褲...

一條鐵棒聳立響我面前...

小衡仔既Size唔算特別大,但好似微微彎向上咁...

我已經急不及待咁想騎上去...

衡仔...插我喇...

(待續)
唔好輸俾碌鳩呀衡哥
小衡仔既Size唔算特別大,但好似微微彎向上咁...

葉開條撚係上彎定下彎?

我都唔係阿衡
一百七十七

我又跪返響衡仔條腰隔離,然後用手chok咗幾下...

今次真係冇嘢隔住,直接用手去捉住衡仔既陰莖...

好正啊...

我真係好想衡仔快啲插入黎...

衡仔雙眼色瞇瞇咁望住我,表情都幾享受,道:「估唔到妳都幾熟手架喎...」

我俏臉一紅,心諗我以前係男仔黎,成日都打飛機吖嘛...

衡仔繼續色瞇瞇咁欣賞住我幫佢chok陽具既樣,突然開口問:「阿珊,妳可唔可以幫我用口啊?」

我撓一撓耳邊既頭髮,錫咗佢龜頭一啖,問:「咁樣?」

我記得以前都有咁樣錫過小神駒既頭一啖...

衡仔舒服地嗯咗一聲,然後又問:「阿珊...妳可唔可以含住佢?」

「下?」

「即係口交...含撚啊?」衡仔解釋道。

其實我唔係唔明啊...

但條jer jer係用黎屙尿架嘛...

錫一啖就話啫,但係要放落口喎...

衡仔又未沖涼洗乾淨,點放得入口啊…

而且...

話晒我都曾經係男仔吖...

就算而家變咗個鹹濕既女仔,但要我放條賓周入口...

「阿珊,妳試下喇,我想妳試下,妳都會好舒服架。」衡仔見我唔郁又勸我。

我都會舒服?

點會啊?

我含住你條jer jer咋喎…

我望住小衡仔,心入面仲係有啲猶豫緊…

畢竟衡仔為咗我受咗咁多苦,我幫佢用口其實又有乜嘢所謂吖…

...

咦?

咩事...?

我一路望住小衡仔,佢好似真係有魔力咁,令我不由自住咁真係將小衡仔放入口入面…

佢既龜頭…唔知係咪心理作用,好似真係有陣鹹鹹地既感覺…

就好似…有啲尿味咁…

但係神奇既係,呢種咁既味道,竟然令我既性慾直線上升…

我跪響衡仔條腰旁邊,一隻扶住小衡仔,個頭伸前烏身咁幫佢口交,另一隻手就響度捽自己既小妹妹…

啊…啊…

衡仔…

佢講得冇錯…

真係…真係…好舒服…好正啊…

「雪…雪…」小衡仔響我既咀仔不停出出入入咁口交…

「阿珊…妳好正啊…」衡仔坐直響度居高臨下咁望住我…

我用果隻沾滿咗自己淫水既手又撥一撥跌咗落黎既頭髮,雙眼向上咁望住佢點點頭,含糊地道︰「你…舒服就好…」

「阿珊…妳咁樣望住我真係好誘人啊…」衡仔讚嘆地道。

比衡仔咁樣讚,我心入面竟然高興起黎,含得更加賣力了...

「阿珊...不如妳試下用條脷...?」衡仔道。

脷?

「妳試過搵條脷舔下我既龜頭...」衡仔教我...

...

我試下用條脷掂一掂衡仔既龜頭,含糊不清咁問:「咁樣?」

衡仔舒服地嗯咗一聲,又教導我道:「妳試下用條脷響龜頭上面打轉...」

我唔咗一聲,試下學衡仔所講咁做...

「係咁喇,阿珊...用多啲條脷...」衡仔舒服地道。

我落力咁用條脷轉多咗陣...

唔...條脷好似感覺到陣鹹鹹地既尿味...

但又搞到我全身都發熱...

好想要...

我隻手指繼續捽多妹妹幾下...

「唔...唔...」我自己都淫叫起黎...

但...唔夠啊...

可以插我未啊…

「珊,妳學得好快,含得好舒服…」衡仔笑道。

明明我而家最想既係比小衡仔大大力咁抽插我…但衡仔越讚我,我含得越賣力…而且性慾更加高漲…

我再出力咁含多陣,先聽到衡仔柔聲道︰「阿珊,妳都攰喇,到我入黎喇,好唔好?」

我求之不得,口入面仲係含緊小衡仔係咁點頭…

衡仔哈哈一笑,道︰「妳可以停架喇,妳唔停我又可以點入黎妳度啊?」

啊,係喎…

我俏面一紅,將小衡仔吐咗出黎…

「阿珊,可唔可以麻煩妳出廳響電視隔離中間果格櫃桶入面睇下仲有冇安全套啊?」衡仔問︰「我…唔係幾想郁…」

「嗯,好啊…」我點點頭,然後跳落床,光脫脫咁行出廳…

啊…

我行緊既時候好似感覺到自己啲淫水由小珊珊洞口一直流落大脾…

好羞恥啊…

(待續)
無人問阿衡呀,係想知葉開巴向上定向下
exac7ly
衡哥大撚鑊
呢啲女人遲早整啲傑嘢佢嘆
唔好咁基喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞