After Class暨聲夢傳奇討論區(157) 炎明熹 4月九展再開演唱會

913 回覆
7 Like 53 Dislike
講唱功
Windy應該同Gigi差唔多
啲高音應該仲穩過Gigi
從來AC都係各有風格
唯粉真係好撚on9
唔得啦,windy高音係勁,但overall唱功gi高d,windy大show炒過幾次
我覺得唱live overall gi最穩 chantel第二穩,
今次因為返工關係去唔到睇,我都預咗要等兩至三年先會有下次Gigi個唱
其實咁都好嘅,日常工作+兼顧學業+準備兩至三場演唱會,如果每年玩一次對佢嚟講真係幾辛苦幾大壓力
而且用最少一兩年時間再出多啲大路出圈歌俾佢吸多啲路人粉咁就有應該足夠資本坐滿兩三場紅館
敕生艙係個好好嘅開始,今次反响咁好正一有版俾tmg睇做咩歌俾佢先有最大效益,每年最少有兩三首呢類歌就好理想
upload定啲相for下個po

我覺得唔應追尋唱d難度高既歌
應該好聽就可以
太難唱,滋都唔係好穩陣
幾年先開下次會走粉
而家呢個年代一年一次先keep到人氣
未必要追求大場
但要keep住最少一年一次
咁樣飲飲食食都幾過癮
又唔使兩三年
通常一年零都會開次show
未必紅館者
但無所謂,一路儲歌一路做多啲show先上紅館都得
今次睇得出路人粉始終唔多,忠粉睇兩場或以上就好多,咁計埋其實入座既人係唔夠撐一場紅館,始終靠大台好難,宜家上得紅館既都唔係大台歌手,jay fung呢d都係出道好耐冇晒大台味先得
今朝早霸王森美係咁讚gigi
早霸王post啲人嬲撚到
頂你森美係真心覺得好就播多啲啦
傷業電台
Gigi 其實都唔使點儲歌
佢翻唱人哋啲歌都好有驚喜
佢話佢歌單有成千首,真係好想聽佢唱哂
整多幾首救生倉 好過整啲焰 透光者
好心啦2024年啦 啲人仲喺度帶黃色濾鏡
森美唔敢講爭啲咩
Gi依家最緊要係嗱嗱聲出隻碟 大家等咗好耐
出道接近三年先有首大路少少既歌,成日想玩另類曲風
小齊謙虛感謝Gigi畀機會自己做嘉賓:「 因為我成間公司所有同事都好鍾意Gigi。噚日我喺新加坡做完演唱會返嚟,我啲夥計全部唔見晒,個個都嚟睇你,仲要一張飛都冇留畀我!同事們,聽住,聽日返工唔使咁早,好好享受今晚Gigi嘅演唱會。」
小齊自嘲年輕的時候仍會飲凍飲:「漸漸就用咗暖水壺啦,好多謝你。我真係成間公司都講,佢係未來嘅天后,希望大家都畀多啲機會Gigi。」

齊蛇間公司好似幾c服
想去做了
唔太唯果啲應該都有可能既
冇直接利益衝突,都叫唱得,最緊要係炎咁多年已經三番四次表示欣賞佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞