After Class暨聲夢傳奇討論區(157) 炎明熹 4月九展再開演唱會

909 回覆
7 Like 53 Dislike
奇怪點解之前明明賣晒,最尾又有飛推出黎,講真要買既一早買左,咁遲先推
我估個堆飛係最尾Confirm因為打風退票啲飛/內部賣唔哂放返出黎
尾場(4/14)係上年打風補場嚟 無公開賣飛
拎住上年張飛就可以直接入場
有啲人今次唔得閒咪選擇咗退飛
尾場嘉賓 任賢齊
齊蛇
之前有單新聞佢比成球員工
同牙gi都係對人好好
娛樂圈難得嘅好人
睇完了,總結都係唱自己歌太少,同埋新歌大家都好期待,終於有首大路少少既歌,但排run down嗰個可唔可以炒左佢,crystal clear咁紅,可以只唱半首攝時間咁,透光者又唔唱,反正都唱人地歌,唱返首沒有愛還是愛你仲好
尾場有任賢齊+救生艙首唱
今場除左好睇 諗唔到可以講咩
有新歌 3場最好水準個場 換左幾首歌
嘉賓仲要係小齊
唯一要講就係冇戀愛這命提 不過絕對收貨
琴晚
今日見到佢入場嚇撚死我
時間過得好快睇睇下就完場
我反而唔多收貨,佢如果唱晒自己d歌,其他歌唱乜,請乜嘉賓我都冇所謂,作為炎粉緊係想聽晒佢既歌先,既然有合唱環節,點解唔揾hubert唱愛是帶種缺陷的美
係過得快
不過條頸好痛
坐正頭排
大合照見
希望part2紅館搞,雖然都幾抆水
聽到救生倉冇透光者我已經滿意
如果搵Hubert 等陣又俾人話內循環
咁好 可惜只係睇尋日
睇返係紅館搞緊演唱會既洪嘉豪live真係渣到,但照上紅館,佢d歌好多易上口,gigi雖然真高音未練到,但唱功真係有,今場首首都交到功課,唔該大台比多少少大路既歌佢
其實唔係唱唔唱得既問題,係 PR 工夫 + 有冇人肯真金白銀買你飛

真係試開紅館,就麻煩出多啲歌 + 宣傳期長啲、認真少少,開紅館唔可以單靠忠粉內循環
Gigi 今日發揮好好,真係掂
Felix 兩首都發揮得好好,合唱耳朵 double 懷孕 炎粉亦比足掌聲鼓勵好朋友仔
《對面的女孩看過來》,全場勁 high
總結尾場最屈機
13 號既朋友除左黑仔諗唔到其他形容詞

d歌已經開始慢慢改緊 佢自己都話俾多少少時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞