After Class暨聲夢傳奇討論區(157) 炎明熹 4月九展再開演唱會

912 回覆
7 Like 53 Dislike
呢個?

Yumi鍾柔美備戰DSE罕有開live 自爆無報考中文科?!
https://lih.kg/bHHomEV
#66 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
真係好撚賤
不過唔敢講綿啦 驚等陣俾人拉
星格明日之星
【考古】唯一聲夢舊po
啲人都唔見哂

[TVB] 聲夢傳奇41
https://lih.kg/2593107
好懷念以前舊post,仲見到肥v泳裝同埋打錯名

咩意思 點解會畀人拉
music break幾時轉人
After Class合體有難度

Windy、Yumi有機會赴海外升學,在紐西蘭讀書的Chantel又歸期未定,再加上Gigi的個人工作排得密密麻麻,令After Clas合體添上更多變數。

Windy早前接受TOPick專訪時,曾安撫粉絲:「After Class的合體時間變少,希望大家不要覺得很失望,我們也很希望有更多合體的時間。」

Windy坦言自己很喜歡4人在一起的化學作用,直言在《聲夢傳奇》時已覺得大家有連繫的感覺呢!

https://topick.hket.com/article/3737557/聲夢小花|詹天文獲伯克利音樂學院取錄%E3%80%80Windy音樂造詣高5歲學聲樂【多圖】?mtc=10012
Yumi留港喎
所以之前呢到有ching仲幫佢口真係睇清楚啦
我比面位手足唔屌咋

條賤種同你扮和氣出到去都係反到仆街
最好笑我都唔鳩理佢
自己走黎撩我嘈,屈我大台打手
你話價雨蛇都算啦
我連劇post都無入,電視都無乜睇
我又無敵視過綿,出面最反綿個啲根本都唔係呢到既
明明係見佢單打踩四小好多次,我先出聲屌柒佢
轉個撚頭好似咩都入我數
好似我地屌綿先所以不滿
扮受害者屌佢老母
實則其實都係嬲其他人搶左綿資源咁
初頭綿都仲有大台show個時唔見佢反得大大力架喎
咁佢地本來都係受捧個幾個
又做主持又拍劇,歌資源又幾好
ka哥已成聲夢最多演唱會男歌手
無三點式負評
yumi守住本土線
勁黃唔反了
條友變成咁
記得以前仲會傾下四小
聲2 做緊出緊果陣都炒唔起 咁怪得邊個
中好先最直接打擊聲1 2
明明係綿老母扭屎忽花張個女屌高嚟賣怪得邊個
呢個先真
你都預resign既想間公司升你職咁搞笑咩
區選個吹雞晚會,擺明無任歡迎,你肯黎政府理你大星細星,多多都要
我唔會話綿扮黃,但係既然你做呢行又想有包伏既,咁你條路咪有限制囉,怪得邊個
Gi新歌
Gigi Chantel 一齊出歌

我哋TVB唔歡迎啲咁嘅人 係就快啲躝
諗緊星期五睇多一場
逆天2片尾曲
好聽喎,gigi就係少呢d罐頭歌K歌,唔通又係劇歌先跑得出
劇歌上唔到903
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞