警世,當你覺得爭一步嘅時候就係收皮嘅時候

267 回覆
1348 Like 49 Dislike
女仔會對有興趣既對象好八卦,追到人地煩
佢冇咁既好奇心,咁應該冇咩可能
9,10,11
試過
最後佢話大家似普通朋友
不過都feel到
巴打好姿整
大部分命中 有兩條唔中
佢都會問關於我嘅嘢嘅 但係約唔到出街囉

應對:一有其他對象就走
所以應該點?去唔去馬?去馬幫自己解脫定係疏遠算
去馬 比人拒絕就next
疏遠,去馬=自殺
未請教
其實我只想未曾笨到搞不清楚你先開口
我只想忘掉你聽到的表情像很荒謬
難題是時光未許倒流明日只可向下流
尷尬到自己的人假設還未夠狠反了臉出走
厚面皮些演好友
屌 我仲要長期冇女
有啲又話我唔夠主動 又啲又話鍾意你就唔洗點追都一齊到
成日講埋啲 你個條件唔算特別差 正常應該有

咁人地同我唔夾都
其貌不揚所以要靠後天努力挽救下
樓主寫d嘢好中point
可以套用落唔少人
但凡事都有例外都見過唔少成功轉正嘅例子
但你心入面有冇覺得係將就咗?
話唔定已經有更好嘅女仔偷偷地注意緊你
幾十歲人 唔好咁多性幻想啦
寫得幾好語氣又好
巴打 正所謂長痛不如短痛 要同你一齊頭幾次已經決定左 你要既係女朋友唔係朋友 所以我一定會話去馬 起碼自己唔會後悔無試過 亦都清楚知道一個答案
要死既話你一早已經死左 只係你自己唔知 了左件事唔好咩
應該係要一齊係唔洗點搏老命追 對方都有意既自然發展就一齊 只係男仔係依d位係要主動d
係好難掌握再加上有好多陰差陽錯 期望唔同 所以世界先會有咁多故事出嚟

利申:看破紅塵爭在未出家
好同意其實大部分女仔都會知你示緊好
係差在佢哋會點回應
我都會咁做,對住啲似係對自己有興趣但又唔想佢誤會既人試探性約會(有正當籍口約你出街又唔算dating目的果種)都會特登唔打扮頹look去見佢希望佢get到fd zone既感覺,仲會俾佢知自己要打扮可以化埋靚妝著埋靚衫咁,文中個女仔仲誇張,頭都唔洗仲講埋出黎好明顯唔係對住心上人果種態度
但幾意外好多時做到呢步對方都唔會get到,其實係咪覺得頹look=覺得同自己一齊好似家人一樣放心=老夫老妻=有好感咁樂觀
有咩話信唔信
唔理原因係咩佢唔想覆就係事實
你可以做既就係有佢做好自己
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞