警世,當你覺得爭一步嘅時候就係收皮嘅時候

267 回覆
1348 Like 49 Dislike
床都上埋嘅話係唔係情侶已經冇乜所謂
其實係咪覺得頹look=覺得同自己一齊好似家人一樣放心=老夫老妻=有好感咁樂觀

我會咁諗
有少少覺得你唔介意俾我知無包裝嘅一面
好文
不過唔太認同呢種關係恥辱,畢竟啱傾嘅朋友都唔易搵
但係大家至少認清個事實,條女同你冇可能發展落去,要唔要繼續自己揀
認同,鍾意左一個人好多年,
識佢之後日日事無大小都會主動text自己,
會一齊旅遊訓同一張床,無甜
由佢本身有男友到分左手好幾年,
仍然keep住咁嘅關係,
兩條友都三字,
已經唔諗咁多,
退後一步會覺得要一齊一早一齊左,
中毒已經太深,表白就一定唔會,
自己都想繼續中毒。
完全唔會啦,將心比己
你見自己心儀嘅對象會唔會唔執下?
中意人嗰陣梗係人哋做咩都會向人哋中意自己嗰邊諗
買pack 剃刀擺office 都得啦
疏遠係cut loss 喎,會唔會攪錯重點
巴打,攪咩做兵做到無咩尊嚴
一開始會,但一齊左之後就未必
即係呢個應該係睇時間點?
疏遠咪cut loss囉
去馬等於自殺囉
都唔係既,如果心臟夠強都算係cut loss
一齊後都要啦
只會淡左先冇
認真打扮 都可以係無感覺 純粹朋友
其實就會着重咗你會肯同我出街呢一面

有出街就覺得仲有機會

講真,鍾意得人點會諗住人地唔會鍾意自己去approach 對方
收到你
等我係好遠嘅將來有女嗰陣會留意下
冇 其實好多香港鬼妹都鍾意香港人
但好多時香港男仔有種對鬼妹係女神嘅態度
其實對佢地黎講有put off
可能我識女友嗰排啱啱先返香港
所以對佢好平常 甚至有少少lead住個game
反而佢嗰下好buy 對我有興趣
其實做乜春都可以係冇感覺
繼續警世
Push good post
Very well described!
平時同個女仔攬頭攬頸 挨身挨勢咁
但係當我想掂佢隻手或者想抱佢攬腰嗰陣佢係會縮

所以永遠都係女仔有資格主動掂人 男仔一掂個女仔個女仔就會縮開 呢個世界公平咩

放棄咗追佢嗰陣 佢有冇特別去搵返你問點解唔再理佢?

或者你哋兩個之間嘅相處模式有冇咩改變?仲做唔做到朋友?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞