警世,當你覺得爭一步嘅時候就係收皮嘅時候

267 回覆
1348 Like 49 Dislike
唔係調返轉咩
唔係
你就算冇經歷過,
睇篇文閱讀理解,都應該感受到其實係一個幾扭曲嘅狀態
兩三星期見一次都叫拍拖?
但慘在毒撚唔係追求呢啲
如果唔係就係fuckboy 同 才俊 啦

毒撚就係天真 同 醜陋 嘅混合體
第四點係一個手段,叫你唔好鍾意佢,做出任何越界行為

叫你唔好誤會
臭雞咪搵毒撚攝時間啦
屌你老母
呢層我明 純粹係想知個女仔咩條件咁
咁適唔適用於男方
會接你啲性暗示再誇張啲會直接俾性暗示你
real 更何況就算講咗都唔代表啲咩
唔識講甜野 玩完
我明你講咩 但有時我會諗其實所謂理性上覺得夠 有機會係因為感性影響咗
適用
只係其中一種 唔一定嘅 有啲唔會講性相關嘅嘢
其實女仔嘅溝仔flirt仔技巧唔算好好 除咗player 多數都好明顯 因為佢哋好少需要主動 一flirt你通常都好明顯你會feel到
其實我flirt 完佢
佢唔識反應 叫我唔好flirt 佢
情人節出左黎 去左街 睇戲
之後唔覆我兩日
又覆返我story
咁點呀⋯⋯
又想搵後備情人呀
可以繼續揾佢,等佢feel到你既關心
亦都可以唔揾佢,如果真係鐘意你,心情好返自然會揾返你
呢d無standard 答案,都係人夾人
都係繼續做毒撚算,唔好ff咁多
首先對於女仔失敗 第一樣嘢只會問樣 身材如何 最後係性格
唔好覺得玩膠 係真係直接決定個結果點解係咁
太靚,或者佢本身自卑 係感情上比較保守的話,佢只係會覺得根本無可能 你只係玩緊佢 未必唔鍾意你 只係可能覺得無可能有佢份而拉開距離保護自己
好勁 條仔似食家
希望遲下有女 flirt 我
反而好多唔靚仔身邊都係靚女
食女同溝女就兩回事既
試過有條女 會同我單獨行街食飯過平安夜 但係就同我講唔想拍拖住 我都好傻咁認為自己會係例外

其實條女根本從來都冇一絲鍾意過我 再過一排就同另一個男仔一齊左
[療傷台]奉勸各毒撚咪咁易動情,鍾意人
https://lih.kg/3605249
你好,你係咪做咗情緒垃圾桶?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞