警世,當你覺得爭一步嘅時候就係收皮嘅時候

267 回覆
1348 Like 49 Dislike
中一已經做緊幾個女仔打嚟morning call 對女仔嚟講呢啲根本唔係啲咩特別嘢
多謝大佬
醒了
試過同條女一齊訓,又攬又摷,最後都無結果
當食免費雞
恭喜師兄
當時我同佢講不如做個朋友就算,感覺佢冇乜想挽留,所以再次確認我做得啱講完之後大家都冇再text/搵對方

奇怪嘅位係佢早幾日冇啦啦喺ig send咗個post話有間餐聽好似幾好食,我就咁覆咗個emoji,佢都冇再講落去不過是但啦,我個心已經冇咗佢嘅位置喺度,佢想點都無所謂了
直頭唔應該再浪費時間係佢身上
如果呢篇文早10幾年出現
我就唔會浪費曬成個中學
吸引力法則
早半個月前,同個傾咗一年嘅對象
「表白」咗,失敗告終

半個月後睇到呢篇
除咗未約到出嚟之外
九成內容應棍到仆街

其實從來都唔存在「表白」呢樣嘢
有嘅就只有「確立關係」

Happy End咪順利成為情侶,最理想係大家真係夾到可以行成世

True End咪繼續係朋友,到佢拍拖/結婚佢嘅另一半都唔係你
你仲要遠處祝福佢,希望佢另一半俾好日子佢過

Bad End咪對方怕你有更多幻想繼而疏遠你,最壞情況連frd都冇得你做,直接淡出你人生
如果你講得出對方係你心目中嘅地位,但你講唔出你係對方心目中心嘅地位,呢段唔係好關係。
當初呢個男仔主動同我表白,我地就一齊咗,因為我都覺得同佢好開心,而且一樣年齡好好傾。佢都有分享佢都覺得我唔錯,又合佢眼緣,亦都佢想搵個可以同居嘅女友。但係我經濟狀況唔係好適合租屋...可能因為咁,經過一段時間之後,佢覺得我唔係好適合佢...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞