警世,當你覺得爭一步嘅時候就係收皮嘅時候

267 回覆
1348 Like 49 Dislike
波台狗ching一定好靚女
就係唔想同你拍拖啫
不要說了樓主不要再說了
正正經歷緊樓主講既嘢
我唔想面對啊啊啊啊
單獨去埋旅行都可以玩完
上埋床都話係朋友嘅叫咩
上面有巴打講咗,upgrade 自己先
啲女自自然然會畀你吸引
14/2 出又真係進取咗啲
畢竟都未正式拍拖,係女都會驚你冇端端表白/做啲奇怪嘢
其實都係,不過我唔識點再進一步,同埋feel到一講少少flirty 嘅嘢佢就耍太極咁,所以我估就算約唔約都好最後都係fail,當提早收皮算
幾高先夠?
兩種心態都有試過
都係冇

已經放棄人生 一陣個個都話我揀擇 明明係我冇人要
身為一名女士我都覺得準呀。
bitch
如果樓主早一個月出po就好
呢個世界太多臭八、機心女,IG STORY 最能夠出賣佢地
試過145 揾左180
經驗話俾我知

時間係關鍵:你識得太耐(例如超過半年),又畀女知你鍾意佢(知道好耐),唔得

應該要記住點都唔做兵唔做Frd 係宗旨
專一同長情係拍左拖先有嘅情操
由唔拍拖到拍拖嘅轉變係一種頓悟,唔係慚悟

無論你想唔想繼續,一夠時間我建議都係要閂水喉,減時間
講得非常好 完全係我做法
周不時有女仔都咁樣approach我
佢鍾意傾我就傾 想約我出街我就出
我知道佢哋會覺得有進展仲爭少少
但當佢哋發現去某個位就無法再進一步
都會醒水慢慢冷卻退場 fade out消失
都試過有女仔性格心急 會自爆表白
面對自爆 以前都試過一時心軟咗
其實唔鍾意 但因副偈而一時鳩硬一齊咗
最後拖拖拉拉一輪先好好睇睇和平甩身
好同意一拍即合呢個point
無慢慢煲呢回事 對方覺得好自然急不及待
一睇呢句就知你扮女人
我相信人人都有一個溝唔到嘅對象,想當年我都係追一個女仔成日聊佢吹水而佢就梗係hea覆啦,咁我諗住收硬皮想放棄嘅時候佢又揾返我傾計喎,話想做朋友了解下先,搞到我以為有機啦,傾咗個幾月發現佢只係當我水泡黎過渡佢比ex飛咗嘅時期,慢慢咁佢走出咗個陰影就開始hea覆我,之前講嘅咩了解其實都係籍口,純粹有個傻仔鍾意佢對佢好所以先咁講。所以學識咗唔好太容易沉同埋對人好,根本唔會珍惜。自此之後唔再主動追人,唔會付出太多,最後反而識咗依家嘅女朋友
lm
呢個年代男人想拍拖,一定係增值自己,做一個有魅力嘅人吸引女性

我dnlmcfh個撚個都咁有上進心咩!?溝唔到女又想屌閪嘅不如正正經經叫隻雞好撚過!咩話你唔係想要性淨係想要愛?一係轉gay,一係投胎,冇第三條路,香港男人就係咁可悲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞