新加坡每場補貼最多2,340萬元 換Taylor Swift東南亞獨家主辦權 泰國總理邀請失敗:「新加坡政府很精明」

259 回覆
180 Like 4 Dislike
先俾得2340萬,都係咱們XG牛逼,780萬放三個氣球打卡
想知780萬嘅氣球回到幾多本
新加坡真係超越晒香港
而家撳撚住香港嚟打
香港真係沒落啦
同美斯嚟香港踢一樣 用補貼名義應該冇人會嘈
新加坡獨裁得嚟 識搞經濟又有遠見 而家嘅香港政府拍馬都追唔上
美欺去沙特玩 二千鎂包食包住 ig出幾個post咋
係得香港政府咁撚燶閪 一百幾十萬遊船河行地盤
美欺去沙特玩 二千鎂包食包住 ig出幾個post咋
係得香港政府咁撚燶閪 一百幾十萬遊船河行地盤

自膠
請nancy仲好
屌你,個心心值七百幾萬
算啦 你睇佢話起多啲樓算 都係潤腸雄之流啦
解析都冇用
美斯 100 萬
可能係本身Taylor Swift都唔想黎
唱歌跳舞 一場50萬 好多架啦
做人應該知足
香港780萬買個波
但100萬就想買起芺斯
香港:
俾一球叫佢去睇爛地盤
俾一球叫佢去睇維港聞下幾臭
人哋個show 要加環節俾超哥上店講嘢
補貼娛樂公司點會冇人嘈
世紀大發現
套票囉
唔係補貼 係買東南亞地區獨家主辦權
呢啲肯搞就真係盛事經濟唱好香港啦
KPI係俾大公司高層用黎管靚用
好明顯而家在位者都係做緊緊靚
曾蔭權都可以打電話畀阿基諾三世,楊局長要知一個歌星仔電話有幾難?!
楊局腸: 可唔可以搭單 , 比多舊半你?
包參觀地盤
7月中,美國聯準會(Fed)公布反映美國當前經濟概要的褐皮書(The Beige Book),其中一條資訊引起外界熱議。原來,費城聯邦準備銀行官員在此份報告書中指出,2023年5月,是費城新冠肺炎疫情以來,住宿業者收入成長幅度最強勁的月份,主要歸功於大批泰勒絲歌迷,在演唱會期間魚貫湧入當地。

不只如此,泰勒絲所到之處,都受到重大的經濟影響。各地粉絲除了購票參與演唱會,包括交通、服裝、住宿、飲食、旅遊行程等,都不惜砸下重本消費。研究公司QuestionPro調查數據顯示,泰勒絲粉絲在美國的消費支出高達46億美元
途經既人(任噏)計參與人數
包賺
支那仲精明啦
支那狗唔使出錢又有得睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞