新加坡每場補貼最多2,340萬元 換Taylor Swift東南亞獨家主辦權 泰國總理邀請失敗:「新加坡政府很精明」

259 回覆
180 Like 4 Dislike
未揾到電話
遲d先
新加坡缺錢咩??

人地連住屋都唔缺呀
香港不嬲高級啲
到時淨係出黎揮手就好笑
焗腸會邀請人維港一日遊、參觀地盤、宣傳香港 咪搞啦
所以楊局長柒還柒
但無大stadium先係重要因素
兩個都係重要因素
有stadium都唔見得香港政府啲天才會請到人嚟
學上面話齋,拎去起公屋好過
酒店千幾兩千蚊一晚
飲飲食食,比得起酒店錢既人唔會食d幾廿蚊既飯
就係咁未計其他潛在消費,ig打卡等等既pr作用

自己諗下幾撚正
兩千萬都唔叫多錢啦
比夠十場齊頭都係三億
最大金主香港送最多錢比新加坡,呢d散紙來

香港整個濕鳩氣球都用成幾百萬就真係多錢啦
taytay
焗腸
https://www.vogue.com.tw/article/taylor-swift-the-eras-tour-nashville-night-3
關咩stadium tour事, 依家THAI / SG 都係俾錢佢黎搞SHOW...
你有錢.....同佢DEAL 好就得.....佢2023 係台灣戶外場一樣咁唱
唔一定中環架, 5月天係DISNEY 出面一樣咁唱
定係你自己覺得一定要stadium?
香港:一早fax左繳請報價俾TS
仲未覆
你咁諗咪唔係kpi思維囉,仲有,官商勾結呢樣嘢點拆先
比喻啫,咁認真做咩,講緊美斯傳佢私人落場費都係2千,億半夠踢7場啦
洗唔洗參觀…..?上台合照?
乜撚嘢
你條link入面嗰個都係stadium嚟架喎
stadium開show同平地開show根本完全唔一樣,你識唔識架
無屈天朝盛事之都咁受歡迎點會唔覆
係潤腸無Taylor swift電話先叫唔七佢來
值啦
香港心型氣球都洗咗 700幾萬啦
運費每kg幾錢?計唔計體積重?
佢地D活動專養垃圾公司
商業識條撚咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞