新加坡每場補貼最多2,340萬元 換Taylor Swift東南亞獨家主辦權 泰國總理邀請失敗:「新加坡政府很精明」

259 回覆
180 Like 4 Dislike
都係個句啦
拎2千幾萬請Taylor swift黎
有無對國家安全有幫助,推唔推廣到國安重要性?
無既話局長連兩萬都唔會比
代啲乜乜膠官物物大袋講一句

「我而家心情好撚曳,咪撚再煩,挑那星你Taylor Swift唔撚嚟香港係你嘅損失」
你香港都一樣睇唔到,你會唔會話唔公平?

你都戇撚鳩
如果計旅遊嘅話,都不如咗好多年
你好cute
商業社會,政府補貼根本係好低質

連登仔撚識經濟

真係有料果批, 1000萬只係散紙
香港幾時變到咁自大, 以為自己夠班吸引到 d 巨星
其實講基建本身香港超其他城市好多班

啟德呢啲本身坐鐵都到嘅地方唔會太擔心

反而佢請到TS嗰陣,擔心下夠唔夠酒店仲好
羊焗腸點解要揾 Taylor Swift 嘅私人電話號碼,而唔揾佢經理人公司嘅公開聯絡資料(網上都可以揾到)?一係佢係白痴,一係佢想以權謀私約會人。無論如何,咁荒謬講得出人地唔嚟係因為冇佢電話,呢條無恥廢柴焗腸都應該馬上落台。
做高官咁嘅視野, 快 d 收皮好過啦
你香港搞 超過一半觀眾係香港人,加多三成大陸。。點得來一萬間房 每間4000
郵輪碼頭 証明左 唔係
人地係要請人黎先有機會,佢就當正人地自己會有興趣黎

如果人地真係問佢,佢可能話場地比個discount人就已經好好
美斯都差啲犯国安
Eric 又中 泰國不嬲都勁
不出十年 泰國會係亞洲最有錢既國家
CLS , 戶外體育場都算STADIUM...個蓋一半都冇呀.....
clockenflap一樣都係起高左, 我講平地係觀眾席WOR, 你唔識就柒少陣啦
窮撚學咩人講娛樂
垃圾
政府同主辦deal,我都幾肯定會有堆youtube kol 話係官商勾結,然後喺度計主辦方賺左幾多錢,政府俾左個獨家費,返唔到本乜乜柒柒
好天真
反駁隊囉 強烈讉責囉 都傻嘅kol 9up兩三句有撚影響力咩
問題係個正苦豬兜吖嘛 淨係識國安繽紛同駁嘴 有大生意都唔撚識同人傾
TS可以來幾多次?
一次嘛好似放煙花咁
NASHVILLE, TENNESSEE - MAY 07: EDITORIAL USE ONLY Taylor Swift performs onstage for night three of Taylor Swift | The Eras Tour at Nissan Stadium on May 07, 2023 in Nashville, Tennessee.

叫Nissan Stadium都唔算Stadium勸你早日收皮算啦
Stadium開演唱會係可以做多好多舞台效果,因為觀眾係由上望向下
同埋Stadium音響好過平地場好多
有電話都無用,香港撚有場地咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞