新加坡每場補貼最多2,340萬元 換Taylor Swift東南亞獨家主辦權 泰國總理邀請失敗:「新加坡政府很精明」

259 回覆
180 Like 4 Dislike
依家唔係好唔好.....係有冇場, 香港搞露天大把經驗, 音響問題就係PARTNER去搞, CLOCKENFLAP 搞左咁多年, 點會搞唔掂

再講戶外體育場係STADIUM 咪又係露天場,係有位不過外國開呢D露天平地CONCERT 已經N 年都完全冇問題, 點解剩係香港有問題?
都話人地成個tour都係stadium,所有setting所有rundown都係專for stadium
平地concert有平地concert玩法,stadium concert有stadium concert玩法
到底你個腦識唔識轉
繼續答你都嘥氣
你一定無睇過佢今次演唱會d effect
喺舞台尾端跳水游返去main stage
單車經過有軌跡
踩裂個台呢d effect 全部都係比人由上望落去觀賞
搞都未肯搞, 仲講咩EFFECT
佢肯黎, SHOW基本野都一定爆場
條友原來係以為人地taylor swift係擔心爆唔爆場,笑死
溝通唔到
真心要搞既話
年中~年底啟德收貨 就已經係現成場地
只係雄爺冇人地電話
鄭家純或者鄭志剛有嘛得
楊潤雄宜家話 有成億拎去支持本地歌手唔好咩
但係人地新加坡
單野3月先唱 未開波都已經話會帶黎成56億額外收益

睇番佢既wiki 都唔簡單
部份成就/講話(wiki):
1承認香港教育制度較「複雜」因而讓兩個子女就讀國際學校
2香港人的母語應為普通話
3香港無論主權移交前及移交後,都沒有三權分立制度
4播國歌出錯事件
5美斯之亂事件
6冇Taylor Swift電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞