[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(48) 斬菲杜太樣衰唔想開post

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
個個放閃
祝你中培埴餃

當年我因爲佢打全體
追左200石

其實夠唔夠力
個個放閃
祝你中培埴餃

有lr杜 咁比魯維斯就超大獎
冇lr杜 成個pool都廢

有你呢句 即刻袋返50石入袋
個個放閃
祝你中培埴餃

當年我因爲佢打全體
追左200石

其實夠唔夠力

唔夠
個個放閃
祝你中培埴餃

用50石刷物語都無咁嬲
個個放閃
祝你中培埴餃

唔計樣 隻菲利斯路好廢咩
fusion幾過癮
不過都係留石3週年
隻知悟格係咪同速維斯一樣咁難刷
界王神任咁難解既
啲ssr上曬ur無得簡
你地有冇定目標比自己每日刷幾多隻 我新手玩左半個月隻LR5先岩岩開哂4路 仲係1技 怕唔夠時間10技 已經唔諗再整多隻10技lr5 食老界算
你地有冇定目標比自己每日刷幾多隻 我新手玩左半個月隻LR5先岩岩開哂4路 仲係1技 怕唔夠時間10技 已經唔諗再整多隻10技lr5 食老界算

我都係新手,啲卡好難出...我打左400章都黎,但宜家先開左2路,仲係1技
我就盡量打算,諗住升到10技之後餵老界王算

你而家刷到幾多章
我刷到7xx章已經齊20技+4突
冇lr杜留石等潛飯

你而家刷到幾多章

250章

我都係新手,啲卡好難出...我打左400章都黎,但宜家先開左2路,仲係1技
我就盡量打算,諗住升到10技之後餵老界王算

咁你都好黑仔下

你而家刷到幾多章

250章

努力啦
你刷夠777應該夠滿技啦
仲有起碼52場打

一次過黎2張
我突咗10張有多喇dllm

巴打睇運同日子架,我連續3日一張卡都冇掉,但有2日就掉左十張,所以要睇果日既掉率,我覺得日日唔同。

我打到700章23隻,頭300章都冇卡掉
打夠2隻10技
慣左手勢入左體關
又跌多張卡
打夠2隻10技
慣左手勢入左體關
又跌多張卡

融合pool會唔會出品?
可唔可以電郵國伏,要求延長lr5個任
同武道大會撞哂期,好仆街

日版冇咁大壓力

日版冇咁大壓力

國伏收到你既意見,跟住決定延長天一

日版冇咁大壓力

國伏收到你既意見,跟住決定延長天一

當我冇講過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞