[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(48) 斬菲杜太樣衰唔想開post

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

好似唔差,都打60幾萬

係勁,但唔係原著,用落無咁好feel
同埋要投資9隻老界俾佢,融合隊已經幾隻大炮,呢隻力水又唔係大到值得餵佢老界

融合隊而家好似興落春藥
基本上排好晒4x+nx/品每round loop,其餘3隻都可以落春藥

可以指導下怎樣排可以每round loop?

乜野係落春藥

技比古洛,合體母女井,體布果類+全隊攻擊既被動

落春藥只岩打啲舊關,務求一招ko 省時間
打啲新超激其實有啲危,要落鬼
兩億石又派完了

好似唔差,都打60幾萬

同埋要投資9隻老界俾佢,融合隊已經幾隻大炮,呢隻力水又唔係大到值得餵佢老界

融合隊而家好似興落春藥
基本上排好晒4x+nx/品每round loop,其餘3隻都可以落春藥

乜野係落春藥

係要食d道具
見人落春藥打ta boss rush3都有食下
新速果隻sr係咪比達細佬?
定係比達同佢細佬合體黎?

https://youtu.be/wANrRJwopdQ

食飯果陣先睇

食飯果陣先睇

體屬有雙屬轉珠
速就出普通轉珠卡 係咩玩法

好似唔差,都打60幾萬

融合隊而家好似興落春藥

乜野係落春藥

係要食d道具
見人落春藥打ta boss rush3都有食下

要0道具就落莊子、金菲當盾
其實4xxx 落lr5 lr Satan 掂唔掂 見夠玉彩星埋撒旦
其實4xxx 落lr5 lr Satan 掂唔掂 見夠玉彩星埋撒旦

那有cost你老母
58*3+42+99*2

那有cost你老母

做乜咁惡
玩得耐就有

Lr5出唔到必
4x隊落莊子好過撒旦
技隊入撒旦好過莊子

都係
但莊子又唔知佢幾時擋到幾時擋唔到 成日中伏

Lr5出唔到必
4x隊落莊子好過撒旦
技隊入撒旦好過莊子

都係
但莊子又唔知佢幾時擋到幾時擋唔到 成日中伏

不過落彩星lr 唔打得都j得
兩億石又派完了

本身已經一堆刷4xxx首抽然後拎去賣既壽頭
再整多個刷真LR既pool
梗係快派完啦

那有cost你老母

做乜咁惡
玩得耐就有

搞笑姐,唔係惡

那有cost你老母

其實唔難
[img]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/24/132759_8526f7f248c4b60116afaf48398223d6.jpg[g]

等陣巴打又俾人屌

兔費lr都屌 ?

點解d市民記得布歐
布歐唔係用龍珠令佢地忘記左?
有冇方法可以攞多5石
慘比達細路娶個咁既老婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞