[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(48) 斬菲杜太樣衰唔想開post

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
呢個活動真係俾4xxx 開局既新手
極120%係咪得力邪念同體古拉會有人掛?
明明超17同技大波隊員都唔錯
呢個活動真係俾4xxx 開局既新手

其實出4x果陣已經係全部配合緊佢
lr5同莊子都可以入4x隊
最重要果2個隊員佢自己個pool又有
而家再開埋阿包+碧兒畀你做春藥
一個係阿包+布拉
一個係阿包+比迪麗
(好似係)
呢個垃圾pool 都抽左3下10連,求巴打屌醒我,最勁個兩隻唔中
呢個垃圾pool 都抽左3下10連,求巴打屌醒我,最勁個兩隻唔中

中d乜

中d乜

必中pool 中左幾多隻ssr
隻知悟格原來送
禁樣衰真係冇動力抽...

中d乜

一堆垃圾,唔排除10技左可以用下既,但點會呀

中d乜

3下有8隻ssr
即刻好想抽返次

中d乜

3下有8隻ssr
即刻好想抽返次

7隻咋

一發入魂

一發入魂

又曬
呢次物語真係佛心
兩張免費卡
特大根5條7條就可以換老界
比打蘋果撒旦章易得多
大根又可以換重力室

一發入魂

新手表示呢隻game真係幾好玩
個個放閃
祝你中培埴餃
知你地抽中既興奮啦
btw終於可以換走件合成失敗垃圾
但新手既我表示仍然要為lr5奮鬥
個個放閃
祝你中培埴餃

當年我因爲佢打全體
追左200石
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞