[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(48) 斬菲杜太樣衰唔想開post

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
[g][url]https://img.eservice-hk.net/upload/2017/08/23/190524_a22ed07e987f811201b4b7e389e6c3ef.jpg[/i][/url]
終於100% 可以打第三關

仲要20技埋喎

剩番10技食老界算
究竟第4關個掉卡率有幾低 打極都係得章

我打around 400章就有10張卡

好辛苦 場場要集中打 1個唔小心食招大就死
唔知係咪bug左,打極第四關lr5都唔出卡,一打第一關就出左
btw lr5潛解升咩好 利申新手
唔知係咪bug左,打極第四關lr5都唔出卡,一打第一關就出左

Lr卡 好似用番果個角色最經典果幕
係得悟空果張冇咩印象
係咪免費既關係
係得悟空果張冇咩印象
係咪免費既關係

第一次變超西打菲利
係得悟空果張冇咩印象
係咪免費既關係

第一次變超西打菲利

唔係打布歐果次?
係得悟空果張冇咩印象
係咪免費既關係

第一次變超西打菲利

唔係打布歐果次?

我以為係打布歐個次
係得悟空果張冇咩印象
係咪免費既關係

第一次變超西打菲利

唔係打布歐果次?

我以為係打布歐個次

元氣彈又好似係布歐
自膠
係得悟空果張冇咩印象
係咪免費既關係

第一次變超西打菲利

唔係打布歐果次?

我以為係打布歐個次

元氣彈又好似係布歐
自膠

菲利果陣都有但唔係超西好似係
係得悟空果張冇咩印象
係咪免費既關係

第一次變超西打菲利

我意思係個卡面 唔係招技
魔童比達果張幾撚型
個po好似幾日都未爆
係得悟空果張冇咩印象
係咪免費既關係

第一次變超西打菲利

我意思係個卡面 唔係招技
魔童比達果張幾撚型

超本氣R悟空DK上去張超西就係

我打around 400章就有10張卡

打左百幾個章仲係 0掉落
每一場都希望破處有1張
仲話10技潛解
新物語幾點開 要乞多5石10連

呢兩張見證左龍珠中期同後期既畫風

打到700章先夠23張卡,最後一張升超本氣果張食算

宜家打緊第2個777 差700章,但有左彩星lr5打得快好多,5分鐘內完到零道具。

利申國伏打咁耐食左2粒石,星期五又武道大會 點打得切啲章

打到700章先夠23張卡,最後一張升超本氣果張食算

宜家打緊第2個777 差700章,但有左彩星lr5打得快好多,5分鐘內完到零道具。

利申國伏打咁耐食左2粒石,星期五又武道大會 點打得切啲章

爆石啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞