[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(48) 斬菲杜太樣衰唔想開post

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
有體品 / 4xxx 行頭既話
係咪可以抽下隻體餃子黎玩下
150% DHA 下既餃子夠打幾多倍天下
有體品 / 4xxx 行頭既話
係咪可以抽下隻體餃子黎玩下
150% DHA 下既餃子夠打幾多倍天下

無免費10技
比魯斯雙轉好好用
不過除左布拉同狗仔,成個pool都偏雷
比魯斯雙轉好好用

布拉係邊隻
普通悟天格斯有得免費10技,好野

可以入埋常態悟格入融隊

速果隻悟格dk左既話係咪同體果隻超西重複?
係既話只可以升力果隻

可以入埋常態悟格入融隊

係既話只可以升力果隻

係,速Dok左變超1

可以入埋常態悟格入融隊

係既話只可以升力果隻

係諗住升力
一下十抽 得一張ssr 悟空大波融合
如果佢係超激link咪好 on99 用超激章無超激link
不過都幾型 想十技入4xxx隊
比魯斯雙轉好好用

布拉係邊隻

知個隻
比魯斯雙轉好好用

布拉係邊隻

速個隻
比魯斯雙轉好好用

布拉係邊隻

知個隻

知個隻好似係阿包同比迪麗
比魯斯雙轉好好用

布拉係邊隻

知個隻

咁係邊隻
比魯斯雙轉好好用

布拉係邊隻

知個隻

咁係邊隻

比達個女?

Prefect

融合pool 唔算差,但下下都要老界升技,點玩

如果有埋青年悟格會好d
而家差咁d

本身想繼續抽 但諗起要老界升技就停lu

呢隻同純布歐/邪念波合體(必中搞到3突)都考慮緊2揀1 10技......
比魯斯雙轉好好用

布拉係邊隻

知個隻

咁係邊隻

比達個女?

呢隻同純布歐/邪念波合體(必中搞到3突)都考慮緊2揀1 10技......

布歐波 passive 減人攻? 係就無需要十技
悟大波都算ok 未dk 未滿lv 入4xxx 1技都打到2x萬
布拉咪比達個女囉
其實果個都唔係布拉
係布拉mix阿包

唔係比達個女同老婆合體咩
布拉咪比達個女囉
其實果個都唔係布拉
係布拉mix阿包

我都記得係母女丼
布拉咪比達個女囉
其實果個都唔係布拉
係布拉mix阿包

咦條頭巾同條衫又真係阿包
布拉咪比達個女囉
其實果個都唔係布拉
係布拉mix阿包

母女丼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞