[IOS/AN] 龍珠Z 爆裂對戰(48) 斬菲杜太樣衰唔想開post

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
20石仲有得派
究竟第4關個掉卡率有幾低 打極都係得章

打到700章先夠23張卡,最後一張升超本氣果張食算

宜家打緊第2個777 差700章,但有左彩星lr5打得快好多,5分鐘內完到零道具。

利申國伏打咁耐食左2粒石,星期五又武道大會 點打得切啲章

爆石啦

我鐘意儲石抽卡

唔捨得亂用石
最後都係追唔到4XXX
最後都係追唔到4XXX

抽極抽唔到呀,好多人都中,仲有4突,一隻都唔比我中
d fusion 卡好樣衰

好似唔差,都打60幾萬
隻破壞神係邊隻同邊隻合體?
白痴新手想問
係唔係睇唔到敵人幾時開絕招?

好似唔差,都打60幾萬

係勁,但唔係原著,用落無咁好feel

維斯

維斯

應該都係要抽,我估

好似唔差,都打60幾萬

同埋要投資9隻老界俾佢,融合隊已經幾隻大炮,呢隻力水又唔係大到值得餵佢老界
白痴新手想問

有道具可以睇到

好似唔差,都打60幾萬

同埋要投資9隻老界俾佢,融合隊已經幾隻大炮,呢隻力水又唔係大到值得餵佢老界

融合隊而家好似興落春藥
基本上排好晒4x+nx/品每round loop,其餘3隻都可以落春藥

維斯

好柒慳返啲石算
白痴新手想問

開眼鏡,不過開完只可以睇下下round敵人幾時開絕招
第1round就睇唔到

好似唔差,都打60幾萬

融合隊而家好似興落春藥
基本上排好晒4x+nx/品每round loop,其餘3隻都可以落春藥

可以指導下怎樣排可以每round loop?

好似唔差,都打60幾萬

融合隊而家好似興落春藥

你今回合頭2隻一定會出現係後回合
只要你將 4x+nx/4x+品 排晒係頭2個位
你就會不停loop4x+nx/4x+品,只有第3隻會變

好似唔差,都打60幾萬

融合隊而家好似興落春藥

你今回合頭2隻一定會出現係後回合
只要你將 4x+nx/4x+品 排晒係頭2個位
你就會不停loop4x+nx/4x+品,只有第3隻會變

https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=27096&sn=17864
參考下
假設:1=自己4x,2=nx,3=體品,4=朋友4x,5=春藥,6=春藥,7=春藥
123 456 7
123打完變左
456 712 3
456打完變左
712 345 6
將7調去尾
127 345 6打完變左
345 612 7
你可以見到咁樣就會每round都有12/34

好似唔差,都打60幾萬

融合隊而家好似興落春藥

乜野係落春藥
假設:1=自己4x,2=nx,3=春藥,4=體品,5=朋友4x,6=春藥,7=春藥
123 456 7
123打完變左
456 712 3
456打完變左
712 345 6
將7調去尾
127 345 6打完變左
345 612 7
你可以見到咁樣就會每round都有12/45

自膠咁先岩

好似唔差,都打60幾萬

融合隊而家好似興落春藥

乜野係落春藥

技比古洛,合體母女井,體布果類+全隊攻擊既被動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞