賀歲電影《飯戲攻心2》票房破1500萬元

382 回覆
37 Like 312 Dislike
你隻自信過度毒撚型傻閪,除咗自負、無自信,你仲係語文能力欠佳
已經寫到明,你隻傻閪自己讚套垃圾盜月者好笑,之後又話講唔出
所以咪話你隻傻閪係無賴
其實上大陸都係打廣東省市場炸,最多加埋廣西,應該仲有幾千萬粵語人口嘅
你隻傻閪打手寫得出三套戲嘅全部對白未?
屌佢老母想睇國貨城,想搵場都難
垃圾戲
咁即係有讚過啦
做得出但又唔認,柒撚到你
我一直都係踩呢套係垃圾戲,只係加埋肥閪姜逼就更加差
加上你真係傻閪柒鏡打手嚟
你有出影評,而家一直寫唔出呢三套戲全部對白,咪證明你隻傻閪無睇過囉
都話咗我咪Post過Link,你隻傻閪一直係到無賴
咪就係笑柒緊你隻傻閪扮中立出影評呀
你老母閪係唔係真係豬兜咁蠢
你老母係真係畀狗屌生撚咗你個弱智狗出嚟,而家要搖撚晒尾去拎人認同感
你隻豬兜傻閪鏡粉真係蠢撚過閪
笑撚柒你隻傻閪扮中立出影評都未知,仲係停留係中學時期要搵其他人拎認同感嘅柒撚
但最慘係你自信滿滿,但實際就柒撚碌碌嘅毒撚型傻閪鏡粉
你寫咗3套戲嘅全部對白出嚟未?
未睇過就出影評係你班傻閪打手先做到
笑緊你隻自負、無自信傻閪係扮中立出影評呀
你快撚D叫人畀正評你隻傻閪啦,怕你唔夠自信
你知唔知自己講緊咩,講嘢都唔撚經腦嘅傻閪
講到一嚿嚿,仲係到話咩串到一棵都無
自信型毒撚傻閪
你隻傻閪係唔係AI嚟,係唔係連Context都唔識
而家係笑柒緊你隻傻閪扮中立出影評
證明就已經Post咗,係你隻傻閪仲未肯寫3套戲嘅對白出嚟
我只係知你出咗影評,但3套戲全部對白都講唔出
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞