賀歲電影《飯戲攻心2》票房破1500萬元

382 回覆
37 Like 312 Dislike
2000萬
你隻傻閪慳D啦,唔撚講都知你隻傻閪係讚柒鏡
仲扮無讚、扮中立,你隻傻閪都好無賴
個隻傻閪鏡粉扮中立係到出影評,真係好撚肉酸
想一拳打落林明禎個鼻度
我覺得套戲講緊香港人..., 睇到喊, 尤其是片尾個歌播出嘅時候!
新紥師妹1、2集都唔錯
死人販毒跳樓都得啦
禁忌呢D野仲邊人有理
收錢就得
上面已經Post撚咗你隻傻閪幾個Post專幫柒鏡講說話
以為貼多張圖話我出話咩Post就證明唔到你係傻閪鏡粉咩
而家係笑緊你班傻閪係到讚柒鏡套戲,但又畀人踢爆係傻閪鏡粉
你老母閪係唔係畀狗屌先撚咗你隻閪狗出嚟
你老母閪畀人踢爆係傻閪鏡粉定打手後嬲撚到
依加叫,你叫就要做咩
你做開姜逼隻閪狗,慣晒搖撚晒尾先有嘢食咪覺得人叫你就要做囉
https://amp.lihkg.com/thread/3199786/page/6
條友白卡仔嚟㗎 俾人笑到面黃
條友真係好撚柒
D人唔撚知你條傻閪柒撚咗
你只係個畀人踢爆就深潛嘅柒頭皮
都話咗傻閪係形容好似你咁嘅柒閪鏡粉
你隻傻閪咁無恥,搵到咩都唔會認係傻閪鏡粉
不過係㗎,呢D係傻閪嘅特徵嚟
「我不是鏡粉」丫嘛
陳詠燊獨裁編劇,當自己韋家輝

黃菀之係佢同王祖藍手上真係有分別,唔知係佢導定編既問題

https://youtu.be/UBvkGx5C7RY?si=YFABtUUOzw8uPt2f
傻閪,我叫你寫返晒全套盜月者劇情出嚟
寫唔到即係未睇過,寫到先覆啦
傻閪,你柒撚咗啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞