[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (184)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
可能踢完省港盃
下半場尾段個體能跌得好快
https://www.instagram.com/p/C3O1Ts4S6mT/
大家最期待嘅畫面出現
韋拿 VS 韋拿
我問佢踢法似唔似我
佢話大家聽日入場就知道
#富衛保險賀歲杯2024
隔硬要講大部分i school我都當佢(生活上)鬼啦
現場睇傑志踢得太閪 攪到唔係好覺佢存在
恩能黎明Nben鐵三角太屈G
七哥開爆filter ?
恩能 傑呢兩季就算有大隊包袱都真係應該狠心啲 場場睇基爾頓兩條邊線咁帶都唔傳真係你睇埋我個份
講翻啲開心嘢,琴日銀牌頒獎,金信煜並冇現身
又咁講 佢琴日場內表現算數一數二好
如果香港足球員普遍都有好的收入令佢地退休唔駛擔心 我諗好多人都可以專心踢波
阿輝可以專心踢波都因為佢係全港最top又有商業 佢的收入都比一般球員多好多 咁佢咪唔駛煩咁多part time
最大分別係出返樂仔之後
條中場即刻攞返唔少優勢
分波做到推進反擊
原來陳7咁高大
華派究竟有無睇過傑啲閪波
樂仔集訓前狀態一直唔好
潘沛係球會定位做後備落嚟衝我覺得係合理

羅梓咁多年都冇進步輸哂比40歲羅拔圖
再之前中場啊廷em彬其實有唔少波踢

然後呢兩年精液杯啲幻幻廢撚到波都控唔掂
收起伊鳩都好好多
盲嘅都睇到條中場有問題 金東進仲係要咁出晒啲鬼 做傀儡都俾啲自主意識啦
叫球迷比啲自由意志佢
果兩個die for hk 都唔知係唔係好事
百慕達三角
入親去都自動消失
亞洲盃前on樂仔就冇錯,但琴日邊可能冇正選;世侄我都認同,但igor可以一早見唔對路半場就叫佢躝

最後個樣,我都唔知傑志定球員嘅問題大啲,東方後生個啲真係有嘢睇,我諗其中一樣係太多扮大佬嘅鬼
你講charlie?同邊個
廷同em 彬一唔踢傑志就現晒形
下年冇亞冠唔洗養基爾頓啦
能力回塘但脾氣態度又冇相應下降
暫時睇近期 大亨啲推進都仲交到貨
不過唔知佢同Charlie 3年後仲交唔交到咁高水平
始終無得踢亞冠呢啲高水平比賽太傷
Should be 米基爾
應該講緊基爾頓 米基爾兩件
廷 巴爾拿 基爾頓 個年真係踢得幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞