[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (184)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
銀牌四強對理文都叫做有部署
今日真係擺返以往最好嘅陣就算咁
東方對中堅係港超接近最好 仲要用一個唔識打正中鋒嘅兼狀態勁差恩查繼續打 搞到進攻完全癱瘓
伊高就算 祖連奴一落場好佢好多
好彩嘅係明加fit返啲 傑最有威脅就係佢
顏卓彬左閘
傑理幾時認真搵返啲真係領隊嘅人黎教
搵過 但人哋唔過檔
中場冇控制力>後場係咁亂斬>前場攞唔到波

盧比度擺雙塔防中成功限制到米基爾+基爾頓之後傑志就冇哂板斧,變咗兩邊都係鬥斬,但巴科爾球球都得得贏身位,孫銘hold到落嚟,Jesse同雙塔又執到好多second ball,另一邊廂傑志斬親都係冇咩目的,又唔係俾落個位等前場三子去追,等於送返個波俾東方
恩查踢假9踢到隱咗形
賣菜講埋疤塞
有冇咁癲呀

賣港奶共順德佛山東方叫做香港球隊對我嚟講都實在太冇歸屬感
11隻鬼呢啲明顯係唔小心講咗心底嗰句啦

7哥有歷練講就唔同喇。明明同一個想法,佢只係話傑志「飛機大炮都出晒」

同一個意思講又舒服聽又舒服
傑搵過撕碎啦,湊唔掂老細半季bye-bye
恩查明家伊高3個都鍾意打左邊 ,點都係唔啱踢

貴一貴簽個中鋒得個高字頂球波都唔掂,後備都唔擺。

完全唔知啲簽人方針點嚟
講真余在言話人鬼使唔使望下自己咩出身 KGV+喺港大住SJC 又咁講呢個陣嘅傑志係想佢輸鳩咗佢 一半嘅鬼無論幾平都係冇用 好似為咗用盡個quota勉強出伊鳩基爾頓米基爾呢啲連續n場唔知踢乜

樂仔世侄一定差過佢哋屌你kimout啦
而高索巴耶夫的第二面黃牌相當慘情。球例現時不再將手球區分為蓄意手球與否,但又訂明只要手球有干擾有威脅的攻勢,就要判黃牌。這樣的球例,真不合理。

邊Q個寫埋呢啲垃圾出嚟
同班入籍一齊踢完亞洲盃都仲係咁講嘢,我屌你啦
屌佢老味啦 應該係憑本地波飛尾買港隊有優惠下話
FWD富衛保險賀歲盃2024 冇直播?
證明有碌過同無碌過既分別
分多個人性做埋東方子啦
3P
佢都過咗上升階段啦,肯定係諗搵多幾個錢而唔係踢好啲
fine 咁佢講既野入句邊句有講錯?
老老豆豆,如果安達臣走,盧比度夠唔夠班接手港隊。
夠=
唔夠=
3241 兩閘收入
鳩搓 然後pass the hall to Dejan
由三林辛祖艾歷士到丹恩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞