[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (184)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
右邊who
明加係幾有class
李華度
沖大哥對啲球迷好親切
歐冲國際球迷會會員
仲以為歐瑞偉KC
尋日mom余在言邊個揀?
專業人士

【 中國香港女子代表隊決選名單🇭🇰 】
中國香港女子代表隊將於2月18日至29日參與在土耳其安塔利亞舉行的女子土耳其盃2024。現公佈19人決選名單。

賽程:
2月21日 (三) 中國香港 對 科索沃
2月24日 (六) 印度 對 中國香港
2月27日 (二) 愛沙尼亞 對 中國香港

#HKWRT #TurkishCup2024 #FinalSquad
再文雅啲就精銳盡出

但強調唔到「全鬼陣」嘅意思
姐匙可能驚人唔明佢講咩
都係嗰句 華派含撚啦
怪不得唔識睇嚟我太後生
慘過condom

畀人話港隊有層次嗰陣就「着得港隊件衫就係自己人」
除咗港隊件衫就變返鬼
金嗓子。
https://www.hkfa.com/news/announcements/20537/detail

中國香港女子代表隊將於2月18日至29日參與在土耳其安塔利亞舉行的女子土耳其盃2024。現公佈19人決選名單:
守門員:周錦儀(和富社企) 、吳卓蔚 (岩手班馬)、梁蔚雅 (傑志)
後衛:馬澤純、胡彩瑤 (車路士足球學校(香港))、黃曦桐、冼仲意 (頌恩公民)、朱素君、鍾貝琪、蘇鎧霖(傑志)
中場:陳綺馨(車路士足球學校(香港))、魏嵐 (頌恩公民)、湛靜雯、何玫薇(傑志)、馮雪雯(和富社企) 、曾麗薇(247足球會)
前鋒:梁匡蕎 (車路士足球學校(香港))、區芷綽、關詠瑜(頌恩公民)

主教練:列卡度
多謝支持頌恩公民
Ftc 草都好爛
寧願用手搭膊頭都唔撥頭髮 專業
又victimise 自己
如果未有FTC, 班球星係咪可以體驗下俾康文呀姐趕走
代表隊都冇情講
行人路嚟
傑志仲有冇同 DV7 合作
在這裏先描述一下Jesse的背景,雖然成長於香港家庭,但他自小於國際學校讀書。英皇佐治五世學校畢業的他不太會讀寫中文,說話時中英夾雜,言談間亦流露着他那「鬼仔」的性格:「始終喺國際學校畢業,文化點都有啲唔同,有時同隊友相處我會靜啲,因為我唔知道應該點樣交際,不過喺足球生涯入面都識咗好多朋友。」

原文網址:港隊新生代!余在言淺談專業之領悟與反思 | on.cc東網 | 體波 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20220603/bkn-20220603200807815-0603_00882_001.html
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞