[本地足球] 2023/24 港超聯、亞冠及香港隊討論區 (184)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
n年前波打手concept
1)鄭展龍真係關傑事?我都想佢好但佢面對嘅問題唔可能係傑俾佢
2)u23全華(if u like to put it this way)但我對佢零歸屬感,我見charlie咁積極對球迷我真心覺得個歸屬感仲大,有幾多球員踢波當返工?
3)你要真。本地,咁2015你唔好反中國張poster,佢其實講咗好多人想講嘅嘢

呢場我睇到傑個陣真心想傑輸但東自己把握唔到有咩計?
羅梓同周緣德成日畀人當鬼,華派真心痴𠹌線
Jesse條仆街踢亞洲盃
幾場後備一落場好似踢少個咁
自己都未真係踢到持續高水平表現
講野就咁撚搶口
大家都知香港足球員無保障,講真出去做part time好合理都人知常情,做講波佬/教練係其中一個足球員退役後既選項,但係條友真係over左,d part time多到你都分唔到邊個先係正職。

早2年開live話唔會講凌晨波,話始終都係一個職業足球員,唔想影響作息。呢2年講唔小啦,就算 尋日比賽完 suppose有休息時間唔洗練波,但係講凌晨波已經影響之後既recovery ,之後既操練啦。咁你尋日輸係應份 ,,因為無做好職業足球員應有既職業操守,有咩資格覺得好唔甘心而喊。呀輝就有資格啦,因為佢一路做好自己足球員既職業。

呢2年係睇到佢罰球斬波上有下過苦功,但係做咁多part time呢一part真係有d反感
人哋月入咁多理得你反唔反感
送畀馮蛇踢凱景算啦
無隻閪手個波就中龍架啦
反傑反到人哋呼吸都係錯
邊個柒頭嚟
獨媒
睇pattern似五姓家奴學車威頭號粉絲
係佢
睇香港隊就we are hong kong
返到球會就死鬼佬
Who 等我幫手追擊埋佢一份
華派思覺失調
艾里奧喺香港嘅時間隨時多過啲年青球員
感謝解釋上半場啲波滿天飛,好難頂
余在言呢啲廢物琴日冇腳好波仲好意思鬧人哋鬼佬
同羅曉聰一樣忽上腦
龍仔自己都半放棄自己
佢似心態唔得 但係唔知咩事搞到咁
唐文而家成個蘇豪咁樣
咁你又太誇張
Lm
應該係話傑今年啲簽人全部fail
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞